EN

Štěstí mi uniká mezi prsty

Agnes Martin-Lugand


Příběh moderní Popelky, která nečekala, až ji víla zachrání. Od autorky bestselleru Šťastní lidé čtou a pijou kávu.
Iris už od dětství milovala módu a šití. Nakreslit model a vdechnout mu život pomocí jehel a nití, to byla její představa štěstí. Rodiče však v jejím vysněném povolání viděli pouhý rozmar, a tak to Iris vzdala. Teď jí je třicet, má nudnou práci v bance a prostředí provinčního města ji ubíjí. Když ji opustí manžel, zdá se, že se jí zhroutil celý svět. Ale Iris se nakonec postaví osudu čelem a vydá se do Paříže, aby si konečně splnila svůj dětský sen.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Entre mes mains le bonheur se faufile
Původní jazyk francouzština
Počet stran 312
EAN 9788026711964
Datum vydání 21.06.2018
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,367
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Iris od dětství milovala módu a šití. Nakreslit vlastní model a vdechnout mu jehlou a nití život, to byla její představa štěstí. Rodiče však v jejích ambicích viděli jen rozmar a Iris nakonec rezignovala.

Dnes je jí třicet, má nudnou práci v bance a dusí se v prostředí provinčního města. Když ji opustí manžel, zdá se, že se jí zhroutil svět. Ale ona se vzepře osudu a vydá se do Paříže, aby si splnila svůj dětský sen.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand

Agnes Martin-Lugand se narodila roku 1979 ve francouzském přístavním městě Saint-Malo. Než začala psát knihy, pracovala jako psycholožka. Její debutový román Šťastní lidé čtou a pijou kávu zaznamenal v roce 2014 ve Francii obrovský úspěch. Česky vyšel o dva roky později. Spisovatelka na něj navázala dalšími knihami, které si čtenáři oblíbili pro její schopnost citlivě vylíčit nálady postav. Do češtiny už byly přeloženy také její romány Šťastní lidé mají šťastný život (2016), Ta hudba mi stále zní v hlavě (2018) či Jak naladit štěstí (2021).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM