EN

Ruce v mouce

Domácí pečivo s kváskem i droždím

Iva Trhoňová


Pečení s kváskem nebo s droždím není žádná věda
Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí. V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít. Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, žemle a bulky, placky, pizzy nebo kynuté sladkosti. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 192
EAN 9788026416883
Datum vydání 13.11.2017
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,624
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Připravit domácí pečivo není složitá věc. Nechte se autorkou provést světem pečení z kvásku i z droždí.

V knize najdete všechny potřebné informace: Jak si připravit kvásek, jak se o něj starat, jaké pomůcky a suroviny k pečení použít.

Inspirujte se fotografiemi lahodného pečiva a vyzkoušejte recepty na kváskový chléb, kváskové pečivo, chleby s droždím, bagety, rohlíky, dalamánky, večky, žemle a bulky, tyčky, placky, pizzy, kynuté sladkosti, ale i recepty na typické zahraniční pečivo. A že nevíte, co si na pečivo namazat nebo k němu přikusovat? I na to autorka myslela...

Další tituly z řady "Pečeme s Ivou Trhoňovou"

Hodnocení čtenářů

Gabriela Motyčková
Skvělá kuchařka. Recepty funkční a moc dobré. Doufám, že bude brzo dotisk, ráda bych ji věnovala jako dárek.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Iva Trhoňová

Iva Trhoňová

Neřadí se ke spisovatelům, ale s úsměvem o sobě říká, že je pečící manželka, matka a babička. Vyzkoušené i vlastní recepty, postřehy a postupy vkládá na své stránky Pekárnománie, podle kterých byla pojmenovaná její první kniha z roku 2011. V nakladatelství CPress vydala knihu Ruce v mouce, v níž obsáhla pečení nejen s droždím, ale i s žitným kváskem, a která se stala bestsellerem. Svoje texty a recepty sepisuje s upřímným přáním, aby se lidem pečení líbilo, bavilo je a povedlo se jim – začátečníkům i těm pokročilým.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM