EN

Chci od života víc

Malá ochutnávka naděje

Hana Hozová, Johana Mikešová, Zdenka Pižlová


Nezáleží na tom, s čím se v životě potýkáme, ale na tom, jak se k tomu postavíme.
Chci od života víc je kniha inspirativních příběhů lidí, kteří se rozhodli, že se i přes různé životní peripetie nevzdají naděje na řešení a budou hledat cestu, i kdyby jim to mělo trvat tisíc let. Nebojí se zjistit o sobě něco nového a riskovat, že mohou přijít o to, na co byli dosud zvyklí, protože to bylo v jejich očích správné a normální. Kniha je malou ochutnávkou naděje, že nezáleží na tom, s čím se v životě potýkáme, ale zda hledáme řešení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788026508175
Datum vydání 22.11.2018
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,368
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chci od života víc je kniha inspirativních povídek a rozhovorů ze života, příběhů lidí, kteří se rozhodli, že se i přes různé životní peripetie a zapeklitosti nevzdají naděje na řešení a budou hledat svou cestu, i kdyby jim to mělo trvat třeba tisíc let. Jsou odvážní a nebojí se zjistit o sobě něco nového, změnit způsoby chování a riskovat, že také mohou přijít o to, na co byli dosud zvyklí, protože to bylo v jejich očích správné, obvyklé, normální a ostatními schválené.

Postupně si uvědomují, v čem chybují, proč jim věci nefungují, co potřebují udělat jinak a změnit. Ovšem bez spousty otázek, práce na sobě, konzultací a sebezkušenostních seminářů by žádný z hrdinů nedokázal změnit svůj pohled na život, nedíval by se na svět i sám na sebe s jinou perspektivou, jeho či její naděje by pro ně nezazářila jasným světlem. Kniha je zkrátka takovou Malou ochutnávkou naděje, že nezáleží na tom, s čím se v životě potýkáme, ale na tom, zda aktivně hledáme řešení.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM