EN

Draci v hrnci slaví Vánoce

Kamila Teslíková, Jana Strýčková


Oskar a jeho dračí kamarádi jsou o Vánocích v kuchyni jako doma!
Oskara a jeho dračí kamarády znáte z oblíbeného televizního seriálu. V jejich nejnovější knížce najdete sváteční, avšak jednoduché a nápadité recepty, které zvládne úplně každý, a samozřejmě spoustu tipů a nápadů – nejen pro štědrovečerní stůl, ale též pro dny adventní, mikulášskou nadílku či Nový rok. Formou veselého komiksu se dovíte i zajímavosti o vánoční tradici v Čechách i v cizině.

Detailní informace

Ilustrátor Eva Gargašová
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788074480607
Datum vydání 03.10.2016
Věk od 7
Formát 194x254 mm
Nakladatelství EDICE ČT
Hmotnost 0,457
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Oskar a jeho dračí kamarádi jsou o Vánocích v kuchyni jako doma!

Oskara a jeho dračí kamarády znáte z oblíbeného televizního seriálu a vězte, nevězte i Draci v hrnci slaví Vánoce! V jejich nejnovější knížce najdete sváteční, avšak jednoduché a nápadité recepty, které zvládne úplně každý a samozřejmě spoustu tipů a nápadů – nejen pro štědrovečerní stůl, ale též pro dny adventní, mikulášskou nadílku, Boží hod vánoční či Nový rok. Formou veselého komiksu se dovíte i zajímavosti o vánoční tradici v Čechách i v cizině. Kapitoly „Ježíšek kontra Santa“ či „Kapr či losos“ mluví za své… A všechny kuchaře i kuchtíky čeká jako vždy na konci každé kapitoly i pohádkový příběh, tentokrát vskutku sváteční.

Další tituly z řady "Draci v hrnci"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Teslíková

Kamila Teslíková

Scenáristka a dramaturgyně pořadů České televize Ostrava První pomoc, Pod pokličkou, Bydlení je hra, Zahrada je hra, Chalupa je hra, Zkus mít vkus a dalších, redaktorka a moderátorka vysílání. V ČT působí – s krátkou přestávkou v Českém rozhlase – od roku 1993. Jako absolventka stavební fakulty Vysokého učení technického v Brně zúročila svoje vědomosti i v populárně-naučném cyklu pro děti U6 Úžasný svět techniky, je spoluautorkou několika dílů jeho knižní podoby. Dále je spoluautorkou knižní řady Draci v hrnci a Ty Brďo!, zpracovaných podle jejích pořadů. Je patronkou nadačního fondu Křídlení.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM