EN

Emoce pod maskou

Poznám, co si myslíš podle toho, jak se tváříš

Paul Ekman, Wallace Friesen


Průvodce rozpoznáváním emocí z výrazu v obličeji
Kniha proslulého psychologa Paula Ekmana , kterou sepsal na základě svých dlouholetých výzkumů, vám pomůže vyznat se ve výrazech tváře lidí kolem vás i té vaší. Budete schopni lépe rozeznávat emoce podle mimiky. Autoři se podrobně věnují jednotlivým emocím - překvapení, strachu, znechucení, vzteku, štěstí a smutku, které dokumentují na sériích pečlivě vybraných fotografií, ale také popisují, co se v nás odehrává, při prožívání daných pocitů.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Unmasking The Face
Původní jazyk angličtina
Počet stran 208
EAN 9788026504221
Datum vydání 19.10.2015
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,385
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Průvodce rozpoznáváním emocí z výrazu v obličeji

Poznáte, když někdo něco předstírá? Tváří se mile, ale přitom vás nemůže vystát, hraje překvapeného, ale ve skutečnosti o všem dávno ví, přetvařuje se, že je nad věcí, ale přitom se cítí smutně? Lidé kolem nás, i my sami, často hrajeme různé divadelní etudy, skrýváme se za neprůhledné masky, jen aby nebylo vidět, kdo opravdu jsme a co cítíme.

Kniha proslulého psychologa Paula Ekmana , kterou sepsal na základě svých dlouholetých výzkumů, vám pomůže vyznat se ve výrazech tváře lidí kolem vás i té vaší. Budete schopni lépe rozeznávat emoce podle mimiky.

Autoři se podrobně věnují jednotlivým emocím - překvapení, strachu, znechucení, vzteku, štěstí a smutku, které dokumentují na sériích pečlivě vybraných fotografií, ale také popisují, co se v nás odehrává, při prožívání daných pocitů.

Díky knize se můžete nejen lépe orientovat ve vašich vztazích, ale víc porozumět i sami sobě. Pochopíte co s děje uvnitř vás, když něco cítíte, jak se to projevuje navenek a budete lépe chápat i chování ostatních. Vše co vyčtete v obličejích lidí kolem vás, můžete využít pro lepší fungování vašich vztahů s druhými, i se sebou samými.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM