EN

Habla y opina! Intenzivní kurz španělské konverzace

články • zajímavá a aktuální témata • slovíčka, fráze, idiomy • podněty k diskusi

Carlos Ferrer Penaranda


Všechna důležitá konverzační témata!
!Habla y Opina! je první španělskou učebnicí v České republice, která je věnována výhradně výuce konverzace. Snahou autorů je předložit studentům zajímavá témata a dlouhou řadu modifikovaných aktivit, díky kterým mohou vyučující přizpůsobit výuku tak, aby vyhovovala jednotlivým skupinám, jejím potřebám, požadavkům a náladám. Autoři věří, že tímto způsobem je možné rozvíjet jak plynulost mluveného projevu, tak využiti jazyka po všech jeho stránkách.

Detailní informace

Jazyk španělština
Počet stran 220
EAN 9788026604501
Datum vydání 14.04.2014
Věk od 15
Formát 170x243 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,444
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

!Habla y Opina! je první španělskou učebnicí v České republice, která je věnována výhradně výuce konverzace.

Snahou autorů je předložit studentům zajímavá témata a dlouhou řadu modifikovaných aktivit, díky kterým mohou vyučující přizpůsobit výuku tak, aby vyhovovala jednotlivým skupinám,jejím potřebám, požadavkům a náladám. Autoři věří, že tímto způsobem je možné rozvíjet jak plynulost mluveného projevu, tak využiti jazyka po všech jeho stránkách.

V učebnici najdete 20 lekci, ve kterých jsou rozvíjena současná společenská témata, ať už se jedná o vztahy mezi muži a ženami, zdravy způsob stravováni, ekonomickou krizi či vzdělávání. Každá lekce obsahuje graficky materiál, texty, podněty k diskusi, kreslené vtipy a nahrávky, které podněcuji k autentickému rozhovoru založenému na myšlenkově a názorové výměně. Lekce doplňuji také cvičení určená k procvičování pokročilejší slovní zásoby.

Učebnice reflektuje moderní potřeby výuky jak středních škol a gymnázií, tak i jazykových škol a univerzit.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM