EN

Milostné příběhy. Liebesgeschichten

Liebesgeschichten

Jana Navrátilová


Milostné příběhy klasiků německy psané literatury upravené pro výuku!
Čtyři milostné příběhy Arthura Schnitzlera a Theodora Storma pro dvojjazyčné vydání upravila Jana Navrátilová. Klasici německy psané literatury vám umožní se na chvíli zastavit, zamyslet se a snad se i zasnít nad dávnými, ale stále živými příběhy o různých podobách lásky. Zároveň vás okouzlí krásou svého vytříbeného jazyka. Knihu doplňuje zvukové CD namluvené rodilým mluvčím.

Detailní informace

Ilustrátor Anastasia Stročkova
Jazyk němčina
Počet stran 176
EAN 9788026601692
Datum vydání 04.02.2013
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,29
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Čtyři milostné příběhy Arthura Schnitzlera a Theodora Storma pro dvojjazyčné vydání upravila Jana Navrátilová. Klasici německy psané literatury vám umožňují se na chvíli zastavit, zamyslet se a snad se i zasnít nad dávnými, ale stále živými příběhy o různých podobách lásky. Zároveň vás okouzlí krásou svého vytříbeného jazyka.

Kniha je určena nejen pokročilým studentům němčiny, ale i jejich učitelům, milovníkům německy psané literatury a jednoduše všem, kteří si chtějí rozšířit slovní zásobu a lépe tak porozumět psané i mluvené podobě němčiny. Kniha je vhodná rovněž pro výuku.

V publikaci najdete:

- zrcadlový český překlad,

- okomentované gramatické a lexikální jevy,

- otázky na porozumění textu,

- slovníček,

- CD s příběhy namluvenými rodilým mluvčím.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM