EN

Němčina za 24 dnů. Intenzivní kurz pro samouky

Intenzivní kurz pro samouky

Jana Navrátilová


Kurz pro začátečníky-samouky, tak pro mírně pokročilé
Intenzivní kurz je určen jak pro začátečníky-samouky, tak pro mírně pokročilé. Ve 24 lekcích proberete všechny podstatné tematické okruhy – setkání a pozdravy, nakupování, dům, oblékání, dopravní prostředky, cestování, koníčky, zdraví, telefonování ad. Každá z kapitol obsahuje články se slovíčky, rozbor gramatiky a řadu cvičení s řešením na konci knihy. Součástí publikace je audio CD s nahrávkami nejdůležitějších dialogů.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk němčina
Počet stran 296
EAN 9788026601555
Datum vydání 07.01.2013
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,537
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Němčina za 24 dnů je intenzivní kurz pro samouky, pomocí kterého budete rychle a jednoduše zasvěceni do tajů tohoto cizího jazyka. Díky svému zpracování je kniha vhodná jak pro začátečníky, tak pro mírně pokročilé.

Ve 24 lekcích se seznámíte se základní německou mluvnicí i s náročnějšími tvary tak, abyste byli připraveni se německy nejen domluvit, ale také porozumět mluvenému a psanému textu. V rozhovorech vás ústřední dvojice Karin a Markus, jejich rodiny i přátelé zavedou do různých prostředí. Budete s nimi prožívat jejich radosti a starosti v rozmanitých situacích denního života, při rodinných oslavách, na cestách, na dovolené, při nakupování nebo v zaměstnání, při vyřizování různých úředních i osobních záležitostí. Zároveň budete mít možnost získané vědomosti procvičit prostřednictvím různých cvičení, překladů, otázek a hádanek. Řešení můžete zapisovat přímo do knihy, která je uspořádána zčásti jako pracovní sešit. Správné odpovědi a také překlad rozhovorů najdete v závěru publikace.

Součástí knihy je audio CD s nahrávkami nejdůležitějších dialogů, namluvených rodilými mluvčími, které přispěje k osvojení správné německé výslovnosti.

Zvládněte základy němčiny za 24 dnů!

Další tituly z řady "Intenzivní kurz"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Jana Navrátilová

Jana Navrátilová

Vystudovala germanistiku na Filozofické fakultě MU a poté působila jako profesorka němčiny na středních školách. Mnohaleté zkušenosti s výukou ji inspirovaly k napsání řady úspěšných publikací, například učebnic Němčina za 24 dnů, Němčina pro lenochy a věčné začátečníky, ilustrovaného slovníku 1000 německých slovíček a dalších.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM