EN

Vývojářův kód

Poučte se z chyb jiných

Ka Wai Cheung


Nechte se poučit profesionály
Seznamte se s praktickými radami, jak být lepším programátorem. Nečekejte nudné teoretické poučky, dlouhé výpisy kódu nebo popis specifických metod některého z programovacích jazyků. V padesátce užitečných tipů a návodů najdou inspiraci nejen samotní programátoři a další spřízněné profese (softwaroví architekti, vedoucí týmů či testeři), ale i ti, kteří s programátory (a nejen jimi) musí denně (spolu)pracovat.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Developer’s Code
Počet stran 200
EAN 9788025137864
Datum vydání 21.01.2013
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Nechcete se za svůj kód stydět? Hledáte tipy, jak vyvíjet moderně a držet krok s dobou? Máte už po krk stokrát omílaných pravidel, jak by měl kód vypadat? Zpomalte, po­odstupte a zkuste se na svou práci podívat i očima druhých.

V padesáti krátkých lekcích se společně s autorem zamyslíte nad prací programátora hodně zeširoka. Nečekejte žádné teoretické poučky, pravidla, nebo snad přímo popis specifických algoritmů či metod nějakého programovacího jazyka. Místo toho se podíváte na práci vývojáře z dálky a v širším kontextu, abyste získali potřebný nadhled – při programování totiž ani zdaleka nejde jenom o kód.

Praktické rady a návody v knize najdou nejen samotní programátoři a další spřízněné profese (softwaroví architekti, vedoucí týmů či testeři), ale i ti, kteří s programátory (a nejen s nimi) musí denně (spolu)pracovat.

S publikací se mimo jiné naučíte:

- Nastavit hranice projektu

- Efektivně řídit svůj čas a úkoly

- Pracovat se starým kódem

- Připravit a automatizovat testy

- Zapojit klienty do projektu

- Nechat kód pracovat za vás

O autorovi:

Ka Wai Cheung je vývojář, designér a zakladatel týmu webových vývojářů We Are Mammoth, kteří se specializují na přístupnost webů. Je též spoluautorem několika knih zaměřených na webové technologie.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM