EN

Myšlenkové mapy

Probuďte svou kreativitu, zlepšete svou paměť, změňte svůj život

Barry Buzan, Tony Buzan


Jestli je mozek zámkem, je myšlenková mapa klíč
Myšlenkové mapy jsou nejefektivnější pomůckou pro přemýšlení. Neuvěřitelně vylepší vaši inteligenci, kreativitu, komunikační dovednosti, koncentraci a paměť – každý rozměr vaší výkonnosti. Jsou klíčem, který odemkne vaše schopnosti a potenciál. Myšlenkové mapy přivedl na svět Tony Buzan, přední světová autorita na poli výzkumu mozku a učení. Jde o převratnou techniku, která způsobila bouři ve školství i v byznysu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název The Mind Map Book
Původní jazyk angličtina
Počet stran 216
EAN 9788026500308
Datum vydání 16.07.2012
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,488
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Myšlenkové mapy jsou nejefektivnější současnou pomůckou pro přemýšlení. Neuvěřitelně vylepší vaši inteligenci, kreativitu, komunikační dovednosti, koncentraci a paměť – každý rozměr vaší výkonnosti. Jsou klíčem, který odemkne vaše schopnosti a potenciál.

Myšlenkové mapy přivedl na svět Tony Buzan, přední světová autorita v oblasti výzkumu mozku a vzdělávání. Jde o převratnou techniku, která způsobila bouři ve školství i v byznysu. Myšlenkové mapy používají stovky milionů lidí: využijí všechny schopnosti své mozkové kůry – práci se slovy, obrazy, čísly, logikou, rytmem, barvou a prostorem – takže se mohou toulat nekonečnou krajinou svého mozku. Ať už je použijete k jakémukoli cíli, myšlenkové mapy vám pomohou:

- Myslet jasně, kreativně a originálně.

- Řešit problémy a rozhodovat se bez pochybování.

- Plánovat, přesvědčovat, vyjednávat.

- Zapamatovat si cokoli chcete.

- Uspořádat a ovládat svůj život.

Chcete-li se o tomto tématu dozvědět víc a podělit se s námi o své myšlenkové mapy, navštivte náš web www.myslenkove-mapy.cz.

„Patřím mezi ty, kteří jsou přesvědčení, že se svým mozkem dokážeme víc. K aktivnímu používání mozkových buněk nám mohou pomoci kreativní metody, které učí, jak mozek používat. Tony a Barry Buzan jsou autory jedné z nich. Spojení slov a obrázků k vyjádření a záznamu myšlenkové činnosti změnilo a mění život mnoha manažerů.“ —Ivan Pilný, podnikatel a investor

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Tony Buzan

Tony Buzan

Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM