Za krásnou přírodou se vydejte na Šumavu. V Penzionu U Mauritzů, který je zároveň farmou plnou zvířátek, o vás bude dobře postaráno. Těšte se na dobrodružný pobyt ve stanu či Teepee i chutnou polopenzi. K těm nejlepším místům Národního parku Šumava, kde můžete chodit na výlety, to budete mít kousek.

O ubytování

Penzion U Mauritzů najdete v obci Stožec přímo v Národním parku Šumava, budete tedy doslova obklopeni přírodou. Na výlet se vydejte k Stožecké kapli (7 km), Plešnému jezeru (14 km), Schwarzenberskému kanálu (23 km) či na Boubín (18 km). Líbit se vám bude jistě i Lipenská přehrada (20 km) a děti zase nadchne naučná stezka s herními plány. Okolí je ideální také pro milovníky cyklisty, in-line bruslení a lyžování, k nejbližšímu ski areálu Volary dojedete autem za 9 minut.

Kde budete spát?

Ubytováni budete přímo v penzionu v jednom z 10 komfortních pokojů. Každý pokoj má možnost přistýlky či dětské postýlky, a tudíž se zde ubytujete ve dvou, třech i ve čtyřech osobách. K dispozici je WiFi připojení a zrekonstruovaná koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci se každé ráno podávají chutné snídaně formou bufetu, vychutnat si tu však můžete i oběd či večeři. Dále je tu Aljaška bar, nová cukrárna a venkovní terasa s krásným výhledem na Šumavu i možností grilování.

Kde budete relaxovat?

Relaxaci si užijete ve wellness centru s vířivkou, saunou a zážitkovými sprchami.

Cestujete s dětmi?

Nejen děti jistě nadchnou zvířátka, která se na pozemku pasou. Prohlédnout si tu můžete krásné koně, krávy, ale i prasata a slepice.

Penzion U Mauritzů

Penzion U Mauritzů

Stožec 42 , Stožec
Česká republika

Provozuje společnost:
BAPEMAX, s.r.o. IČ: 61459488


+420 388 335 166

mauritz.stozec@mybox.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 130 Kč/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 65 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
1 km
Běžkování
1 km