Dopřejte si relaxační dovolenou v ověřeném luhačovickém Hotelu Harmonie ***. Těšit se už můžete na lázeňské procedury jako jsou inhalace Vincentkou nebo zábal s vůní, neomezený vstup do fitness a samozřejmě na výborné snídaně i večeře.

O ubytování

Hotel Harmonie *** se nachází na okraji Luhačovic, největších moravských lázní ležících u CHKO Bílé Karpaty. Kombinace wellness procedur a nádherné přírody vám pomůže oprostit se od všedních starostí. Když se k tomu navíc přidají atraktivní výletní cíle v okolí, není pochyb, že vás čeká ta nejbáječnější dovolená.

Ubytujete se krásné přírodě a čistém ovzduší, které vás bude provázet jak na zahradě hotelu, tak všude v jeho okolí. Luhačovice platí za jedinečné místo odpočinku, kde si dopřejete zdravou medicínu v podobě léčivých minerálních pramenů. Ochutnejte prameny Dr. Šťastného, Aloiska nebo Ottovka u krásné luhačovické kolonády (1,6 km), kterou doplňují lidové stavby s valašskými motivy.

Místní nevšední architektura, se kterou je neodmyslitelně spjatý známý architekt Dušan Jurkovič, by nebyla úplná bez rozkvetlých parků s vycházkovými cestičkami a lavičkami. Na svých toulkách lázeňským městečkem nevynechejte ani Jezírko lásky (5 km), které se schovává v lese kousek za městem. Za trochu aktivnějším vyžitím pak vyrazte na Luhačovickou přehradu (650 m).

Pokud vás na lenošení neužije, vemte kolo, brusle nebo pohorky a vydejte se prozkoumat přírodu v okolí ubytování. Chráněná krajinná oblast Bílé Karpaty je lokalitou jako stvořenou pro rodinné výlety i romantické procházky ve dvou. Navštivte přírodní rezervaci Čertoryje (56 km), zámek Nový Světlov (17 km) nebo si naplánujte cestu ke zřícenině hradu Zuvačov (29 km).

V zimě si nezapomeňte zabalit běžky, protože projížďky bílou stopou v oblastech Bílých Karpat a Luhačovického Zálesí jsou opravdu dechberoucí. O to své nepřijdou ani lyžaři, kteří si mnoho sportovní zábavy užijí v ski areálech Mikulčin vrch (29 km) nebo Tesák (39 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v komfortně zařízeném dvoulůžkovém pokoji s vlastní koupelnou, kde najdete sprchu a toaletu. Součástí praktického vybavení pokoje je posezení, psací stůl se židlí, šatní skříň a televize pro zkrácení dlouhých večerů. Některé pokoje mají i balkon s výhledem do krajiny v okolí Luhačovic.

Bezplatné WiFi připojení je k dispozici v prostorách recepce, baru a restaurace.

Na čem si pochutnáte?

K pohodovému pobytu neodmyslitelně patří dobré jídlo, které na vás bude každý den čekat v hotelové restauraci. Pochutnáte si na tradičních českých dobrotách, které vás příjemně zasytí a připaví na další program.

Každý den si vyberete z obědového menu a pokud máte v balíčku polopenzi, zavítáte sem i na snídani a večeři. Ve stylové restauraci s výhledem do přírody si v klidu vychutnáte každé sousto.

Na kávu s čerstvě upečeným medovníkem, sklenku dobrého vína, točeného piva nebo míchaný drink se zastavte v Denním baru s letní terasou. Zatímco budete uskrávat svůj oblíbený nápoj, pokocháte se krásným výhledem do krajiny. Na terase nad Alejí Dušana Jurkoviče se v letních měsících griluje a hoduje při četných kulturních akcích.

Kde budete relaxovat?

Hotel Harmonie dostává svého názvu, a tak vám nabízí nespočet wellness procedur, které vnesou harmonii do vašich dnů. V rekondičně-relaxačním centrum, které je součástí hotelu, si dopřejete nejrůznější masáže, zábaly, koupele a dalších procedury. Nechte se hýčkat třeba při aromatické masáži, masáži s čokoládou nebo baňkování.

Aby toho nebylo málo, v hotelu najdete wellness zónu s vyhřívaným vnitřním bazénem o teplotě 29 až 32 °C, suchou saunou a vířivkou.

Jedinečnou službou je lokální kryoterapie neboli aplikace páry tekutého dusíku, která blahodárně působí na řadu obtíží. Tato metoda dokáže zmírnit bolest, pomáhá prokrvování částí těla, zmírňuje záněty a v kombinaci s masáží dokáže zmírnit migrény.

Cestujete s dětmi?

V letních měsících si děti vyhrají na hotelové terase, kde na ně bude čekat skákací hrad a trampolína. Zábavu si tak užijí i ti nejmenší lázenští hosté!

Něco navíc

Pohybem ke zdraví! Pro všechny, kteří se chtějí udržet v kondici nebo se během dne příjemně protáhnout, je v hotelu k dispozici moderní fitness centrum s několika posilovacími přístroji, prostorná prosklená tělocvična a stolní tenis.

Hotel Harmonie ***

Hotel Harmonie ***

Jurkovičova alej 857 , Luhačovice
Česká republika

Provozuje společnost:
Bolander s.r.o. IČ: 02056950


+420 577 117 222

rezervace@hotel-harmonie.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 200 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
1,5 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,8 km