Odpočiňte si na pobytu u Orlické přehrady. V Yacht Clubu Radava se ubytujete v apartmánech s kuchyňkou, po celou dobu pobytu máte neomezený vstup do venkovního bazénu a hodinu sauny k tomu. Stravování je zajištěno formou polopenze, během dne tedy neváhejte vyrazit na výlety.

O ubytování

Pobyt u vody, a to na břehu Orlické přehrady vás čeká v Yacht Clubu Radava. Odpočinete si v krásné přírodě a užijete si výlety na okolní hrady a zámky. Co třeba zážitkový park Zeměráj (12 km), zámek Orlík (11 km), hrad Zvíkov (20 km) nebo krásné město Písek (35 km)?

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 15 pokojů apartmánového typu, kde je kromě dvoulůžka k dispozici kuchyňská linka s lednicí i rychlovarnou konvicí. Dále zde najdete LCD televizi, šatní skříně a komody, prostornou koupelnu, samostatné WC a balkón. Všechny pokoje mají výhled na vodní hladinu přehrady.

Na čem si pochutnáte?

V centrální části budovy se nachází restaurace, kde se servíruje polopenze. Na výlet tak nebudete odjíždět s prázdnými žaludky. Po domluvě je možné grilování v letním altánu.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si relaxaci ve wellness se saunou a venkovní vířivkou. V létě přijde vhod venkovní vyhřívaný bazén se slanou vodou. A pokud budete mít chuť na něco dobrodružnějšího, stačí vyplout na přehradu.

Cestujete s dětmi?

Pro děti je k dispozici venkovní trampolína.

Něco navíc

Pro hosty je dále k využití společenská místnost s TV, stolním tenisem a šipkami, vyhrají si zde děti i dospělí. Zahrát si můžete také badminton, stolní hry, šipky či volejbal, anebo si půjčte kola.

Yacht Club Radava ***

Yacht Club Radava ***

Chrást 54 , Radava
Česká republika

Provozuje společnost:
OOO Orange Blues s.r.o. IČ: 06973264


+420 538 880 980

info@travelking.cz

Check In
14:00 - 19:00
Check Out
10:00 - 12:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,7 km
Vzdálenost od jezera
10 m
Zastávka
2,5 km