Užijte si dovolenou v Krušných horách v krásném městečku Boží Dar. Bydlet budete v rodinném Penzionu Svatý Petr s komfortně zařízenými pokoji a chutnou polopenzí. Okolí je jako stvořené pro výlety po celý rok - Božídarské rašeliniště, Šlikův hrádek a další.

O ubytování

Penzion Sv. Petr najdete přímo v centru Božího Daru, městečka považovaného za srdce Krušných hor, které vyhledávají aktivní výletníci po celý rok. V letních měsících vyrazíte na túry nebo si užijete překrásné výhledy ze sedla kola. V zimě okolní svahy lákají lyžaře a běžkaře, kteří si zasportují v půvabné zasněžené krajině.

V okolí penzionu najdete ta největší lákadla, kvůli kterým lidé na Krušnohorsko jezdí. Nedaleko se nachází Božídarské rašeliniště (3,4 km), unikátní kus netknuté přírody, kterým vede naučná stezka po dřevěných můstkách. Hned na ni navazuje další naučná stezka věnovaná technické památce Blatenský příkop (2,9 km). Rodiny s dětmi potěší slavná Ježíškova cesta (500 m) a pošta (750 m), která sídlí v centru městečka v obležení restaurací a kaváren. Zajímavou atrakcí je štola Johannes (6,1 km) ze seznamu UNESCO, která zve na poutavou prohlídku o historii těžby.

V zimě vás jistě potěší, že ke Skiareálu Boží Dar s 5 sjezdovkami to budete mít opravdu jen kousek (300 m). Pro opravdové milovníky zimních sportů je tu potom Skiareál Klínovec (5,9 km) se 47 km sjezdovek, U rampou, snowparkem s překážkami a 30 km běžeckých tratí. A otestovat můžete i středisko Novako (500 m). Mimo zimní sezónu se Skiareál Novako mění v rodinný areál s horskými kárami, koloběžkami a Dětským světem plným atrakcí, jako je bludiště, skákací hrady, prolézačky, lanová dráha aj.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z komfortních dvoulůžkových pokojů s moderním vybavením o velikosti cca 25 m². Součástí pokoje je vždy také koupelna se sprchovým koutem a toaletou. K vybavení dále patří satelitní televize, WiFi připojení a šatní skříň.

Na čem si pochutnáte?

Na skvělých pokrmech si pochutnáte v restauraci penzionu. Její nabídka zahrnuje klasickou českou kuchyni i mezinárodní pokrmy.

Penzion Sv. Petr

Penzion Sv. Petr

Boží Dar 6 , Boží Dar
Česká republika

Provozuje společnost:
MATI group s.r.o. IČ: 07568622


+420 731 383 005

sv.petr55@seznam.cz

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
0,3 km
Běžkování
0,3 km