Zavařovací hrnce

Zavařovací hrnce

Zavařovací hrnce

Hrnec na zavařování hospodyňky vytahují začátkem léta, když přichází první úroda a do konce podzimu ho neschovají. Ať už to jsou okurky, meruňky, houby nebo marmelády, hrnec si s nimi hravě poradí. Hrnec ale není pouze na zavařování, je možné ho použít i na jinou práci v kuchyni.

Je zavařovací hrnec pouze na zavařování?

Zavařovací hrnec není jenom na zavařování. Sice je to jeho hlavní funkce, ale zvládne vám pomoc i jiným způsobem.

  • Výroba sirupů a různých šťáv
  • Vaření
  • Udržování teploty u horkých nápojů a možnost čepování nápoje do hrníčku
  • Udržování teploty u omáček či polévek
  • Sterilizace domácího moštu
  • Rozpouštění medu

Jak hrnec funguje?

Hrnce disponují dvěma ovládacími knoflíky - jedním nastavujete čas a druhým teplotu. Čas je možné u digitálního hrnce plynně regulovat od 1 minuty až po 120 minut, teplotu od 30 °C po 100 °C. U elektrický je to od 20 minut do 120 minut a od 50 °C do 100 °C. Když hrnec ukončí program, zapípá, abyste věděli, že je vše hotovo.

Objem zavařovacího hrnce

Hrnce Concept nabízí klasický objem 27 l. Znamená to tedy, že se vám tam vejde 11 sklenic o objemu 720 ml a 34 sklenic o objemu 370 ml.

Materiál

  • Smaltové hrnce jsou levnější a vynikají snadnou a rychlou údržbou.
  • Nerezové hrnce jsou odolnější a mohou se pyšnit delší živostností. S tím se ale pojí jejich vyšší pořizovací cena.

Bezpečnost

O bezpečnost se bát nemusíte. Hrnec je opatřen tepelně izolovanými madly, díky kterým můžete hrnec kamkoliv přenést, a také pojistkou proti přehřátí, která automaticky vypne hrnec v momentě nebezpečného přehřátí.

Podrobné vyhledávání

Cena

Řadit podle

vzestupně sestupně

Další filtry

Zobrazit více

Zobrazit méně

 

Filtr skladu

3 produkty
1 stránka

Položek na stránku:

 
 

Zavařovací hrnec ZH0040

Zavařovací hrnec Concept ZH0040 s objemem 27 l nabízí plynulé nastavení teploty v rozmezí od 30 - 100 °C a pomůže vám se zavařováním ovoce, zeleniny, hub i masa, výrobou šťáv nebo přípravou horkých nápojů. Je vybaven funkcí Keep Warm a časovačem.

2 999 Kč 

s DPH

Zavařovací hrnec elektrický, smaltovaný, 27 l, s časovačem ZH0020

Zavařovací hrnec Concept ZH0020 s objemem 27 l nabízí plynulé nastavení teploty v rozmezí od 50 - 100 °C a pomůže vám se zavařováním ovoce, zeleniny, hub i masa, výrobou šťáv nebo přípravou horkých nápojů. Je vybaven funkcí Keep Warm a časovačem.

2 599 Kč 

s DPH

Zavařovací hrnec ZH0030

Zavařovací hrnec Concept ZH0030 s objemem 27 l nabízí plynulé nastavení teploty v rozmezí od 50 - 100 °C a pomůže vám se zavařováním ovoce, zeleniny, hub i masa, výrobou šťáv nebo přípravou horkých nápojů. Je vybaven funkcí Keep Warm a časovačem.

2 499 Kč 

s DPH