Ubytujte se v Penzionu Fortune pouze 100 m od známého Thermalparku v Dunajské Stredě. Těšit se můžete nejen na celodenní vstup do jednoho z největších termálních areálů na Slovensku, ale také na vynikající stravu formou polopenze.

O ubytování

Penzion Fortune se nachází pouze 100 m od oblíbeného Thermal Parku Dujnaská Streda. Kromě těchto vyhlášených lázní najdete v Dunajské Stredě i několik historických památek, například římskokatolický kostel Nanebevzetí Panny Marie z 15. století (2 km), synagogu z 19. století s mramorovou podlahou či Bílý a Žlutý kostel. Za poznáním se vydejte do Žitnoostrovského muzea (2 km) či do Galerie současného maďarského umění (2,5 km). Zajímavými místy v okolí jsou kolový mlýn Tomášikovo (11 km) či lázeňské město Velký Meder (20 km). Daleko to není ani do maďarského Györu (35 km), který se může pochlubit skvělými termálními lázněmi, bohatou historií, krásnou přírodou, restauracemi s maďarskými specialitami a rozmanitými kulturními akcemi.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v příjemných dvoulůžkových pokojích s balkonem či terasou. Pokoje jsou vybaveny televizí, WiFi připojením a vlastní koupelnou se sprchou.

Na čem si pochutnáte?

V moderní hotelové restauraci s letní terasou si každé ráno pochutnáte na bohatých bufetových snídaních. Přes den je možné objednávat speciality ze stálého jídelního lístku. Večer se servírují večeře s možností výběru z menu.

Cestujete s dětmi?

O dostatek zábavy vašich ratolestí se postará venkovní hřiště.

Penzión Fortune

Penzión Fortune

Gabčikovská cesta 4594 , Dunajská Streda
Slovenská republika

Provozuje společnost:
K & V Fortune s. r. o. IČ: 36251631


+421 905 442 083

penzion@penzion-fortune.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Lázně
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od lázní
50 m
Zastávka
100 m
Aquapark
50 m