Užijte si vůni a krásu rozkvetlé zahrady v každém ročním období. S ubytováním Penzionu Podhájčanka budete usínat v pokojích s atmosférou květin a ráno se probouzet s chutí na výborné a bohaté snídaně. Těšit se můžete také na slevu do Římských lázní a restaurace, ale hlavně na vstup do wellness centra Aquamarín. Dítě do 10 let zdarma.

O ubytování

V klidné uličce jen pár kroků od termálního koupaliště Podhájska objevíte oázu klidu, Penzion Podhájčanka. Kromě relaxu v termální léčivé vodě si užijete také krásné výletní cíle v okolí.

Navštivte třeba miniskanzen s fontánou (850 m) či zříceninu Mariánska Čeľaď (4,2 km). Na kole se pak dostanete do přírodní rezervace Žitavský luh (13,1 km), kde v současnosti žije více než 100 druhů ptáků. K jejich pozorování slouží dřevěná rozhledna a projít si můžete i 3,5 km dlouhý naučný chodník. Za návštěvu stojí také Dom ľudového bývania Veľké Lovce (6,6 km), kde se můžete podívat, jak se v této oblasti žilo před více než 100 lety.

Výlet si udělejte také do Arboreta Mlyňany (30,9 km), které bylo založeno v roce 1892 a na ploše cca 60 ha tu roste přibližně 2 300 druhů domácích i cizokrajných dřevin. Kromě krásných stromů uvidíte i romantický zámeček z 19. století. V dojezdové vzdálenosti na vás čeká také Solná jeskyně ve Starém Tekově (25,3 km), jejíž návštěva je vhodná zejména pro osoby s dýchacími, kožními a jinými zdravotními potížemi. Popřípadě navštivte cca 30 km vzdálenou Levici se všemi jejími klenoty.

Kde budete spát?

Čekají na vás romantické dvoulůžkové pokoje (některé s možností přistýlky) nesoucí jména květin jako orchidej, gladiola, levandule, jasmín a další. Penzion disponuje také pokoji v přízemí, které jsou vhodné pro hosty s pohybovými problémy.

Všechny pokoje jsou vybavené stolem se židlí, LCD TV se slovenskými a českými programy i minikuchyňkou s ledničkou či rychlovarnou konvicí. K dokonalému pohodlí vám poslouží samostatná koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Penzion nabízí bohaté snídaně formou bufetu s domácími potravinami. Nechybí pestrý výběr poctivých jogurtů, masných výrobků, sýrů, cereálií, čerstvého pečiva, ovoce i zeleniny a dalších dobrot.

Kde budete relaxovat?

Příjemné posezení objevíte v zahradě nebo na jedné z teras Penzionu Podhájčanka. Relaxovat můžete mezi všemi květinami, podle kterých jsou pokoje v penzionu pojmenované, u jezírka se zlatými rybičkami či na terase s grilem.

Penzion Podhájčanka

Penzion Podhájčanka

Úzka 289/21 , Podhájska
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Mgr. Katarína Kondrčková Gavalcová IČ: 46441743


+421 915 746 068

katka1gavalcova@gmail.com

Check In
13:00 - 15:00
Check Out
do 9:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
0,4 km
Aquapark
0,4 km