Luxusní oáza klidu a harmonie Wellness Hotel Patince **** čeká jen na vás. Užijte si relaxaci v zázračné termální vodě, která je v bazénech ve vnitřním wellness i na letním koupališti, kam máte neomezený vstup v ceně. Čeká vás také řada procedur a parádních možností vyžití pro děti i dospělé.

Věděli jste, že...?

Hotel stojí přímo na termálním pramenu, který je zmiňován už v dokumentech pocházejících ze 13. století. V nich se odkazuje na lázeňskou tradici oblasti, která sahá až do dob Římské říše.


O ubytování

Wellness Hotel Patince **** najdete ve stejnojmenné obci na Slovensku nedaleko Komárna a jen pár kroků od přístavu Virtského jezera. Pokud vás relaxace ve zdejším wellness centru bude nudit, zajděte si prohlédnout okolí. K Památníku uzavření Žitavského míru to budete mít cca 3 km, k Přečerpávací stanici Patince cca 4 km. Za návštěvu stojí i 13 km vzdálené Komárno. Tady si můžete vychutnat relax v blahodárné komárňanské termální vodě na vyhlášeném zdejším koupališti, prohlédněte největší historickou památku města starobylou Pevnost, ale i jiné krásné památky jako Nádvoří Evropy, Zichyho palác nebo Důstojnický pavilon stojí za zhlédnutí.

Kde budete spát?

Hotel nabízí ubytování v různých typech pokojů, pro vás bude připraven moderní a komfortně zařízený pokoj Standard. Jeho součástí je dvoulůžko, balkón, klimatizace, minibar, trezor, televize, WiFi připojení a samozřejmě také vlastní koupelna s vanou či sprchou a fénem. Některé pokoje mají možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Srdečný personál, regionální kuchyně i mezinárodní speciality s využitím čerstvých lokálních surovin, tak přesně to vás čeká v místní restauraci. Na vyžádání je možné připravit vegetariánské, bezlepkové či dietní pokrmy. Každé ráno si vychutnáte snídaně formou bufetu (7:30 - 10:00 hodin), později pak lahodné večeře (17:30 - 21:00 hodin). Na kávu zavítejte do Lobby baru a určitě zkuste i domácí dezert z hotelové cukrárny.

Kde budete relaxovat?

Součástí hotelu je vnitřní wellness a venkovní koupaliště s termální léčivou vodou.

Cestujete s dětmi?

K dispozici je také Bowling bar, Wellness bar a Grill bar u venkovních bazénů.

Wellness hotel Patince ****

Wellness hotel Patince ****

Patince 431 , Patince
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Wellness Invest, a.s. IČ: 47240008


+421 918 809 046

ck@wellnesspatince.sk

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,7 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
3,7 km
Aquapark
16,2 km