Perfektní rodinný pobyt ve Vile Borievka *** v Tatranské Lomnici. Na pokoji je k dispozici lednička, mikrovlnka i varná konvice, můžete si ale přikoupit i polopenzi. Zdarma máte úschovnu kol a kávu a čaj po celý pobyt. Dítě do 6 let zdarma.

O ubytování

Vila Borievka *** stojí v Tatranské Lomnici, Už při příjezdu vás okouzlí nádherná architektura a atmosféra této lokality. Blízko budete mít ke všem lákadlům okolí – k bobové dráze (150 m), Expozici Tatranské přírody (500 m) i lanovce na Lomnický štít (1,8 km). Vyvezte se jí nahoru a udělejte si krásnou procházku po okolí Skalnatého Plesa (10,7 km), třeba rovnou po naučné stezce.

V zimě si zde zalyžujte na parádních sjezdovkách lyžařských středisek Tatranská Lomnica (1,8 km), Starý Smokovec (7,2 km) a Štrbské Pleso (23,1 km). Přímo v Tatranské Lomnici přitom najdete nejdelší sjezdovku s nejvyšším převýšením na Slovensku. Ve Starém Smokovci si zase kromě lyžování užijete také snowtubing, sáňkování a další zábavné aktivity. Štrbské Pleso pak láká mimo jiné na 26 km udržovaných tratí pro běžkaře.

Užijete si také úžasné pěší či cyklistické výlety. Jen něco málo přes 11 km od hotelu se nachází nádherné Vodopády Studeného Potoka, Starý Smokovec s pozemní lanovkou i světem triků Tricklandií je vzdálený jen 9 km. Vyvezte se lanovkou na Hrebienok (6,8 km) a navštivte Rainerovu chatu (6,5 km). Do Popradu s vyhlášeným AquaCity Poprad se autem dostanete za 25 minut, na termální koupaliště Vrbov se dostanete za 19 minut.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 7 pokojů, které jsou nadstandardně vybaveny nábytkem vyrobeným na míru, trezorem a praktickým sušákem. Samozřejmostí je TV, WiFi připojení, lednička, varná konvice i mikrovlnná trouba. Nechybí ani koupelna se sprchovým koutem a fénem.

Čím se Vila Borievka *** odlišuje od ostatních ubytovacích zařízení, je smysl pro detaily, na kterých opravdu záleží – těšte se na kvalitní ortopedické matrace, antialergické peřiny a polštáře a v neposlední řadě damaškové povlečení.

  • Dvoulůžkový pokoj v přízemí má plochu 15 m² a je vybavený manželskou postelí.

  • Dvoulůžkový pokoj v poschodí s přistýlkou měří 18 m² a kromě manželské postele v něm najdete také rozkládací sedačku (150x200 cm), která poslouží jako přistýlka až pro 2 osoby.

Na čem si pochutnáte?

Ve Vile Borievka *** sice není dostupná restaurace, o chutnou stravu ale nepřijdete. V těsné blízkosti vily se nachází několik oblíbených restaurací, jako je Ponderossa Steak house nebo SALUS Pub.

Vila Borievka ***

Vila Borievka ***

Tatranská Lomnica 14648 , Vysoké Tatry
Slovenská republika

Provozuje společnost:
DZ Trading, s.r.o. IČ: 36847828


+421 904 554 340

vilaborievka@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
1,2 km