Vydejte se za krásou slovenských velehor přímo do srdce Liptova. V Penzionu Ravence *** si pochutnáte na skvělých snídaních nebo polopenzi. Získáte zvýhodněné vstupy do aquaparků Tatralandia a Bešeňová. Dítě do 6 let má celý pobyt zdarma a navíc si užije dětský koutek a hřiště.

O ubytování

Penzion Ravence *** je skvělou volbou pro ty, kteří si chtějí užít všechna lákadla regionu. Penzion leží jen 200 m od vodního díla Liptovská Mara, přímo v srdci Liptova. K Demänovské ledové jeskyni se dostanete za 3 hodiny krásné pěší túry nebo za 20 minut autem, na Vodní mlýny Oblazy pak obdobně. Do famózního aquaparku Tatralandia nebo do ZOO Kontakt to budete mít jen 2,4 km, k vyhlášenému termálnímu koupališti Bešeňová pak 15,4 km. V zimě si skvěle zalyžujete v 15 km vzdáleném skiareálu Jasná.

Kde budete spát?

Čeká vás ubytování v pohodlně vybavených dvojlůžkových pokojích vybavených TV se satelitem, WiFi připojením a samostatnou koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Penzion se pyšní vlastní restaurací, která je výjimečná podáváním specialit ukrajinské kuchyně. Každý den se můžete těšit na snídaně formou bufetu, večere jsou servírované a vyberete si z dvouchodového menu. Kvalitní kávu si můžete dopřát v kavárně Penziónu Ravence ***. V zimě se se šálkem horkého nápoje ohřejete u krbu přímo v kavárně, v létě se zas usaďte na terasu s výhledem na okolní přírodu.

Cestujete s dětmi?

Pro nejmenší hosty je připravený dětský koutek.

Penzión Ravence ***

Penzión Ravence ***

Liptovský Trnovec 315 , Liptovský Trnovec
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AS INVESTMENT s. r. o. IČ: 52482022


+421 944 444 830

riaditel.ravence@liptovnet.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
0,5 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
2,3 km