Relaxační pobyt pro dva nebo pro celou rodinu na Slovensku. V Termálech Malé Bielice vás kromě gurmánské polopenze a ubytování v pokoji Standard čekají vnitřní i venkovní relaxační bazény, hydromasáže, saunový svět, fitness zóna a další atrakce, které si zamilujete.

O ubytování

Termály Malé Bielice najdete v Partizánském, malém městečku na úpatí slovenského pohoří Tríbeč. Hlavním lákadlem jsou samozřejmě samotné termální lázně, které se vám zkrátka nebude chtít opouštět. V okolí ale najdete i celou řadu příležitostí k zajímavému trávení času. Navštivte třeba hvězdárnu a projděte si naučnou stezku Bielické bahná (1,1 km).

Na delší výlet vyrazte do Bojnic (30 km), prohlédnout si zdejší krásný zámek, a rovnou zajděte do zoologické zahrady, nejstarší na Slovensku. Na dosah budete mít i Prepoštskou jeskyni a Muzeum pravěku (31,6 km). A protože odpočinku v termální vodě není nikdy dost, otestujte termální koupaliště Čajka (31 km) nebo Bojnické lázně (30,2 km) – léčebné domy Mier, Baník a Janov kúpeľ jsou přístupné veřejnosti.

Kde budete spát?

Těšit se můžete na útulný, komfortně vybavený pokoj s klimatizací a balkonem s výhledem do parku či na letiště. Samozřejmostí je vlastní koupelna se sprchovým koutem, televize, WiFi připojení a lednička.

  • Pokoje Standard najdete v původní budově hotelu. Nabízejí plochu až 21 m² a kromě manželské postele umožňují také přistýlku.

  • Pokoje Superior se nachází v nové budově hotelu, jsou o trošku větší (23 m²) a moderněji vybavené. Do pokojů lze umístit 1 přistýlku.

Na čem si pochutnáte?

Zdejší moderní restaurace je otevřená po celý den a nabízí vám moderní gastronomii se zachováním tradičních slovenských pokrmů. Halušky, pizza, dezerty, (ne)alkoholické drinky... můžete mít vše.

Kde budete relaxovat?

Termály Malé Bielice jsou místem relaxu a zdraví. Jejich základním kamenem je minerální termální voda o teplotě 27 - 38 °C. K dispozici budete mít 6 bazénů – 2 vnitřní (klidový a hydromasážní) a 4 venkovní relaxační bazény. Ve venkovní části nechybí klouzačka a dětské hřiště.

Kromě wellness si můžete dopřát také relaxaci v saunovém světě s finskou a infra saunou či mnoho různých procedur, masáží (klasická a rekondiční masáž, medová masáž, čínská tlaková masáž, baňkování atd.) a polehávání v odpočinkových zónách.

Něco navíc

Aktivní jedinci si mohou zasportovat v moderní fitness zóně. A nezapomeňte přibalit kolečkové brusle, vede tudy perfektní in-line dráha.

Termály Malé Bielice

Termály Malé Bielice

Kúpelná 103 - 105 , Partizánske
Slovenská republika

Provozuje společnost:
AQUALAND Malé Bielice, s.r.o IČ: 44414340


+ 421 910 100 109

recepcia@termalymalebielice.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Fitness
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
3,6 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,9 km