Nejslavnější slovenskou seriálovou vesničku Novou Lehotu objevíte pod vrchem Bezovec a nedaleko Piešťan. Poznejte všechny její lákadla ještě během jarních prázdnin a ubytujte se v Penzionu Bezovec ***. Můžete se těšit na výbornou polopenzi, zasloužený odpočinek ve wellness se saunou a vířivkou či proceduru. Děti i dospělé potěší bohatý program plný animaci, výletů po okolí a taneční zábavy.

O ubytování

Kousek za známou vesničkou Nová Lehota, kde se natáčel seriál Horná Dolná, najdete Penzión Bezovec ***. Je obklopen nejen krásnou přírodou, jíž kraluje vrch s hradem Tematín (20 km), poblíž leží také známé lázeňské město Piešťany (20 km). V zimě si pobyt užijete ještě více - přímo pod okny penzionu je lyžařský areál Ski Bezovec.

Kde budete spát?

Budete ubytováni ve dvoulůžkových a třílůžkových pokojích nebo apartmánu pro až 3 osoby. Všechny jsou vybaveny ledničkou, TV i vlastní koupelnou se sprchou a fénem na vlasy.

Na čem si pochutnáte?

Váš den v Nové Lehote uprostřed krásné přírody začněte vydatnou snídaní. Vstřícný personál se s úsměvem postará o to, aby vám během snídaně servírované formou bufetu nic nechybělo. Můžete se těšit i na obědy a večeře formou menu, případně též formou bufetu.

Kde budete relaxovat?

Dopřejte si také odpočinek ve wellness. Načerpejte nové síly ve vířivce pro 4 osoby, perfektně vyhřáté finské sauně nebo si dopřejte masáž od profesionálního maséra na vyžádání.

Penzion Bezovec

Penzion Bezovec

Nová Lehota 228 , Modrová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Sun Consulting s.r.o. IČ: 44554877


+421 903 500 836

bezovecpenzion@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Zastávka
0,8 km
Sjezdovka
10 m