Prožijte Velikonoce ve Slovenském ráji. Oblíbený Hotel Plejsy *** nabízí pobyt plný zážitků ve wellness s bazénem s mořskou vodou, vířivkou a saunami. Těšte se také na výbornou polopenzi a samozřejmě sváteční program včetně animačního pro děti.

O ubytování

Užijte si pohodový rodinný pobyt na Spiši a ubytujte se v Hotelu Plejsy ***, který leží jen 17 km dominanty oblasti - Spišského hradu. V okolí si užijete nádherné procházky přírodou, do Červených skal to budete mít jen 10 km, největší zdejší lákadlo je však Slovenský ráj, od vstupu do tohoto známého národního parku je hotel vzdálen jen 30 km. Pokud byste chtěli objevovat okolní města, krásné město Prešov se nachází od hotelu 38 km a najdete zde veškeré vyžití velkého města: nákupní centrum, sportoviště a další relaxační zařízení.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 45 standardních pokojů, k dispozici je také 6 apartmánů a 7 rodinných pokojů. V každém pokoji se můžete těšit na satelitní televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem. Některé standardní pokoje mají navíc balkon, ze kterého budete mít nádherný výhled do okolní krajiny.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si vychutnáte nejen krásný výhled na okolní přírodu, ale také poctivě připravené pokrmy. Těšit se můžete na tradiční slovenské speciality i na mezinárodní pochoutky. Kuchaři vám na vyžádání s radostí připraví i vegetariánskou či dietní stravu.

Kde budete relaxovat?

Nádherné wellness se postará o vaši pohodu - odpočívejte ve vnitřním bazénu, vířivce či ve 4 různých saunách (finská, parní, infra a bylinková). Na závěr relaxujte na lehátku v tepidáriu.

Cestujete s dětmi?

Nudit se zde nebudou ani děti. Zabaví se v bohatém dětském koutku plném hraček. Nejen děti se tu zabaví při X-boxu nebo Wii.

Něco navíc

Na sport nezapomínejte ani na dovolené - zahrát si zde můžete například bowling, stolní tenis, kulečník nebo air hockey. Pod širým nebem naleznete multifunkční hřiště přizpůsobené na tenis, basketbal, fotbal a dokonce i nohejbal. V těle vás potěší i půjčovna kol , v zimě půjčovna lyží.

Hotel Plejsy ***

Hotel Plejsy ***

Cintorínska 1173/3 , Krompachy
Slovenská republika

Provozuje společnost:
P & M ROYAL s.r.o. IČ: 51130475


+421 911 240 021

recepcia@hotelplejsy.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
54 km
Sjezdovka
50 m