Hledáte ubytování v Tatrách, kde si budete moci pohorky obout skoro už u snídaně? Penzion Ždiaranka je obklopen nádhernými národními parky. Kromě blízkých turistických stezek a tradičního ubytování s vůní dřeva se těšte na polopenzi, welcome drink a především neomezený vstup do wellness s bazénem.

O ubytování

Stylový dřevěný Penzion Ždiaranka *** se nachází v osobité horalské obci Ždiar mezi respekt budícími vrcholy Belianských Tater a Spišské Magury. Díky jeho skvělé poloze budete mít blízko všechna lákadla okolí - Chodník korunami stromů Bachledka je vzdálena jen 7 minut jízdy autem, Belianská jeskyně pak 11 minut a samotné Belianské Tatry 40 minut.

Udělejte si krátkou túru na Slodičovský vrch (4,1 km) a projděte si naučný chodník v Monkově dolině (4 km), podívejte se na tradiční kroje a jiné exponáty ve Ždiarském muzeu (2,1 km) nebo vyrazte na výlet do Staré Ľubovně (44 km) a navštivte místní historický skanzen a Ľubovňanský hrad z přelomu 13. a 14. století. Za vodními radovánkami si zajeďte do AquaCity Poprad (33 km), skvělý relax v termální vodě vás zase čeká v Thermal parku Vrbov (30,9 km), Spa Vyšné Ružbachy (36,1 km) nebo na Termálním koupališti Tatranská Bukovina (18,2 km).

V zimě si užijte zimní sporty v některém z lyžařských středisek, například ve Ski Centru Strachan jen 70 m od penzionu, kde na vás čeká 7 sjezdovek a 3 běžkařské tratě. Vyzkoušet můžete také Skicentrum Strednica (1,1 km), středisko Bachledka Ski & Sun (6,2 km), které nabízí spoustu atrakcí v zimě i v létě, nebo si zajeďte do Tatranské Lomnice (19 km), kde můžete pokořit i nejdelší sjezdovku na Slovensku.

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 13 pohodlných 2, 3 a 4 lůžkových pokojích s možností přistýlek. Všechny jsou vybaveny satelitní televizí, WiFi připojením a hlavně klasickým dřevěným nábytkem, který v penzionu vytváří jedinečnou atmosféru. Chybět nebude ani samostatná koupelna. Ubytovat se můžete také v pokoji typu Rustikal , který je oproti standardní variantě prostornější.

Na čem si pochutnáte?

Navštivte také restauraci Ždiaranka přímo v prostorách penzionu. Vychutnat si zde můžete jak tradiční slovenskou kuchyni, tak i světové speciality. Po jídle si dopřejte i skvělé místní koláče v kavárně Poronec či nějaký dobrý drink na baru. Nádherný výhled na panorama Belianských Tater celý gastronomický zážitek skvěle doplní.

Kde budete relaxovat?

Odpočinek ve wellness přímo v penzionu začněte v relaxačním bazénu s výhledem na štíty hor, kde nechybí ani protiproud, chrliče či hydromasážní trysky. Relaxace pokračuje ve vířivce a prohřejete se i ve finské sauně. Čeká vás také relaxační zóna a dopřát si můžete některou z relaxačních masáží.

Cestujete s dětmi?

Penzion Ždiaranka myslí i na děti - v létě je tu čeká zábava na venkovní trampolíně , během celého roku jsou jim pak k dispozici společenské hry.

Něco navíc

V létě v penzionu jistě oceníte půjčovnu horských kol, v zimě využijete služby vyhřívané lyžárny. O zábavu se postará kulečník.

Penzion Ždiaranka

Penzion Ždiaranka

Ždiar 666 , Ždiar
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Pavel Bachleda - BAPAS IČ: 17289700


+421 910 999 575

penzion@zdiaranka.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Půjčovna kol
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
33,1 km
Sjezdovka
100 m
Běžkování
1,2 km