Dovolená nemusí být jen o polehávání na lehátku. Perfektně se můžete odreagovat i při sportu! S ubytováním v Penzionu Squash to půjde samo - přímo v penzionu se nacházejí squashové kurty. Skvelú zábavu si zas doprajete so zľavou na vstup do aquaparkov Tatralandia a Bešeňová. Ještě více vám výhod zajistí Liptov Region Card.

O ubytování

Dovolenou plnou pohybu zažijete v Penzionu Squash v Liptovském Mikuláši. Z ubytování to budete mít blízko nejen na squashové kurty přímo v hotelu, ale také k nedalekému bowlingovému centru (70 m), sousední kryté plovárně s fitness (80 m) či zimnímu stadionu (700 m). Blízko budete mít také Liptovskou Maru (2,4 km) či Tatralandii (4 km). Nesmíte vynechat oblíbené turistické cíle jako ZOO Kontakt (3,8 km), Demänovskou ledovou jeskyni (9 km) nebo Skanzen Pribylina (20 km). V zimě nepohrdněte ani několika ski areály v okolí, například Ski Opalisko (7,5 km), Funpark Žiarce (10 km) nebo Jasná (16,8 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 6 dvoulůžkových pokojů, v nichž najdete kabelovou televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchou. Rodiny s dětmi a větší skupiny se pohodlně ubytují v apartmánu s manželskou ložnicí a obývákem, ve které vám gauč poslouží jako přistýlka. V apartmánu navíc najdete i vybavenou kuchyňskou linku či koupelnu, nechybí zde kabelová televize, WiFi připojení a vlastní koupelna.

Na čem si pochutnáte?

V prostorách penzionu se nachází bar, kde si vychutnáte kávu nebo i něco ostřejšího. Ráno se posilněte také snídaní formou studeného bufetu a vyrazte za aktivním odpočinkem.

Něco navíc

Penzion Squash je jako stvořený pro milovníky aktivní dovolené. Přímo v Penzionu si můžete zahrát squash nebo se vydejte do blízkých sportovišť, aquaparků či skiareálů. Liptov je navíc posetý krásnými cyklostezkami a turistickými cestičkami .

Penzion Squash

Penzion Squash

J.V. Starohorského 4038/1 , Liptovský Mikuláš
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SQUASH LIPTOV s.r.o. IČ: 36397717


+421 44 56 200 53

squashliptov@gmail.com

Check In
od 13:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Konferenční místnost

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,9 km
Vzdálenost od jezera
3,2 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
4,3 km
Sjezdovka
7 km