Vydejte se prozkoumat málo známou oblast Slovenska. V Látkách pod Veporskými vrchy vás čeká plno neopakovatelných zážitků. Majitelé Hotelu Zerrenpach Látky *** své znalosti a inspiraci z oboru hotelnictví a gastronomie načerpali v zahraničí. Ze světa se ale vrátili domů a dnes vedou tříhvězdičkový hotel, ve kterém na vás čeká ubytování ve standardních pokojích, výborná polopenze, neomezený vstup do wellness a vaše dítě do 11,9 let bude mít pobyt zdarma.

O ubytování

Výjimečný hotel světové úrovně Hotel Zerrenpach Látky *** najdete v Látkách, jen 27 km od Detvy. Poznejte tak blízkou, ale turisty málo navštěvovanou Chráněnou krajinnou oblast Poľanu s krásným vodopádem Bystré (23 km) nebo obec Divín s nádherným zámečkem a nedalekou vodní nádrží Ružiná (32 km). Hotel je přímo obklopen několika lyžařskými areály - opravdu, 20 metrů už na vás čeká první lyžařský vlek!

Kde budete spát?

Budete ubytováni v jednom ze 37 jedinečných pokojů, které majitelé sami navrhli i zařídili. Díky tomu je každý pokoj unikátní. Speciálně na vás čeká ubytování v dvoulůžkovém pokoji Standard s minibarem, trezorem, TV, rádiem a WiFi připojením. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou a sprchovým koutem nebo vanou, některé pokoje mají také balkon či terasu. V hotelu jsou také dva apartmány s manželskou postelí a dvěma přistýlkami. V obou vám poslouží TV, rádio, telefon s přímou volbou, WiFi, trezor, minibar, fén na vlasy a koupelna.

Na čem si pochutnáte?

Před výletem do překrásné okolní přírody nezapomeňte zavítat do hotelové restaurace. Čekají tu na vás výborné snídaně servírované formou bufetu a každý večer zaženete hlad bohatou tříchodovou večeří. Něco dobrého na zub si můžete dopřát i v hotelovém bistru či v jednom ze dvou bufetů (jeden z nich funguje pouze v zimě). K dispozici je také denní bar.

Kde budete relaxovat?

Perfektní den v Látkách završte návštěvou hotelového wellness centra. Dopřejte svému tělu uvolnění v relaxačním bazénu, hydromasážní vaně nebo se přijďte prohřát do finské sauny. Na objednávku se můžete oddat i různým druhům masáží.

Něco navíc

V létě se nechte zlákat zábavou na multifunkčním venkovním hřišti.

Hotel Zerrenpach Látky ***

Hotel Zerrenpach Látky ***

Prašivá č. 4 , Látky
Slovenská republika

Provozuje společnost:
Zerrenpach s.r.o. IČ: 50021915


+421 917 769 347

recepcialatky@zerrenpach.sk

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,6 km
Zastávka
0,9 km
Aquapark
68 km
Sjezdovka
100 m