Užijte si báječnou dovolenou uprostřed přírody jen kousek od termálního Aquaparku Bešeňová. Těšte se na ubytování v penzionu Gazdovský dvor s polopenzí v tradiční slovenské restauraci a Liptov Region Card, se kterou získáte mnoho výhod.

O ubytování

Stylový Penzion Gazdovský dvor najdete v obci Bešeňová, v krásném prostředí slovenského Liptova. Těšit se sem můžete na pohodovu dovolenou s příležitostmi k aktivnímu odpočinku po celý rok. Blízko to budete mít jak k aquaparku Gino Paradise, tak k vodní nádrži Liptovská Mara. V létě si tu užijete turistiku a cyklistiku, v zimě lyžování nebo běžky.

Pokud plánujete vyrazit na Slovensko za relaxem, pak je Penzion Gazdovský Dvor tou nejlepší volbou. Nejenže se ubytujete v klidné přírodě, kousek to budete mít i k aquaparku Gino Paradise (1 km). Aquapark Bešeňová vám nabídne celoroční relax ve vnitřních i vnějších termálních bazénech. Odpočinku se tu oddáte i v moderním wellness centru, kde vyzkoušíte různé druhy saun nebo si zajdete na profesionální masáž.

Pokud by vám místní vodní atrakce nestačily, vypravte se za zábavou do největšího aquaparku ve střední Evropě. Vyhlášená slovenská Tatralandia (15 km) vám nabídne 14 bazénů, 26 tobogánů a nekonečné množství zážitků.

Nezapomeňte si prohlédnout ani malebné centrum městečka Bešeňová, kde najdete kromě oblíbeného aquaparku také třeba salaš Bešeňovku (1,8 km), ve které si zakoupíte tradiční mléčné výrobky z domácí farmy. Zaujme vás rovněž místní zámeček ze 17. století (1,6 km) s přilehlým parkem.

Příznivý vliv na vaše zdraví nebude mít pouze geotermální voda v místním aquaparku, ale i malebná příroda v okolí. Během svého pobytu si naplánujte výlet k nedaleké vodní nádrži Liptovská Mara (5,7 km). Největší slovenská přehrada je v létě oblíbeným turistickým centrem. Na vodní hladině se povozíte na lodičkách nebo vyzkoušíte nějaký z adrenalinových vodních sportů, v okolí přehrady zase vyrazíte na cyklovýlet. V zimě okolí vybízí k příjemným procházkám a prohlídce památek.

Pokud rádi trávíte dovolenou v srdci přírodu, bude se vám v Penzionu Gazdovský Dvor rozhodně líbit. Krásná liptovská krajina v okolí vám nabídne nespočet možností k výletům za přírodními zajímavostmi. Vydejte se třeba na Bešeňovské travertiny (1 km), Lúčanský vodopád (8 km) nebo se poznejte Chočské vrchy (18 km). Z historických cílů zase stojí za zmínku hrad Likava (16 km) nebo Liptovský hrad (9 km).

Okolí penzionu vás potěší i v zimních měsících. Nebudete to mít daleko za přírodními a historickými krásami Nízkých Tater, které jsou v zimě rájem lyžařů a běžkařů. Spoustu zábavy si užijete třeba v nedalekých skiareálech Malinô Brdo (15 km) nebo Jánská dolina (33 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se ve stylovém penzionu, který vás nadchne svou výjimečnou dřevěnou architekturou již při příjezdu. Hlavu složíte buď v dvoulůžkovém pokoji s možností přistýlky, nebo v apartmánu s třemi či čtyřmi lůžky.

Vzdušné pokoje jsou vybaveny dřevěným nábytkem, ručně háčkovanými záclonami, podomácku tkanými koberci a péřovými peřinami (k dispozici jsou však i antialergické přikrývky). Samozřejmostí je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Ačkoliv je pokoj zařízený v souladu s přírodou, chybět vám tu nebude ani TV s plochou obrazovkou a WiFi připojení. Některé pokoje mají k dispozici také balkón s posezením a krásným výhledem.

Na čem si pochutnáte?

Součástí pobytu je i bohatá snídaně, která se podává ve stylové restauraci s krbem a letní terasou s výhledem. Vybírat budete ze švédských stolů se sladkými i slanými dobrotami, čerstvého ovoce a zeleniny a horkých nápojů dle svého výběru. Snídaně se servíruje od 8:00 do 10:00. Prostory restaurace můžete využít také k uspořádání různých oslav, svateb nebo firemních večírků.

Kde budete relaxovat?

Přímo v ubytování sice žádné wellness centrum nenajdete, penzion se však nachází v těsné blízkosti populárního aquaparku Gino Paradise. V tomto vodním ráji můžete relaxovat v jednom z 9 vnitřních i venkovních bazénů (5 s čirou a 4 s geotermální vodou). Odpočinete si i v místním saunovém světě, kde si vyzkoušíte různé typy saun, nebo se necháte hýčkat na masáži.

Penzión Gazdovský dvor

Penzión Gazdovský dvor

Bešeňová 159 , Bešeňová
Slovenská republika

Provozuje společnost:
SKI3, s.r.o. IČ: 36402826


+421 944 441 908

info@gazdovskydvor.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:30
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,2 km
Vzdálenost od jezera
0,8 km
Zastávka
1,5 km
Aquapark
2,3 km
Sjezdovka
16 km