Snili jste o hotelu, kde vás s vašimi malými dobrodruhy uvítají s otevřenou náručí? Pak vsaďte na Kinderhotel Schneekönig ****. Těšte se na wellness, chutnou polopenzi a bohatý program pro děti s animátory. Připraven je pro ně vstup do obrovské herny, zajímavý program jako je třeba lezení po stěně či zip line i vstup do tematického dětského parku Heidi-Alm.

O ubytování

Kinderhotel Schneekönig **** se nachází nedaleko horského jezera v městečku Falkertsee. Jak už název napovídá, jedná se o ideální místo především pro rodiny s dětmi. Pouhých pár metrů od hotelu je lyžařské středisko Heidi Alm, které díky vyšší nadmořské výšce (1 750 - 2 300 m n. m.) nabízí stabilně ideální podmínky pro zimní sporty. Jeho součástí je i dětská lyžařská škola. Dalšími blízkými lyžařskými středisky jsou Turracher Höhe (20 km) a Bad Kleinkirchheim (13 km). V okolí hotelu vede řada tras pro výlety pěšky i na kole, na kterých uvidíte překrásné panoramatické výhledy na pozadí vysokých hor. V nedalekém Bad Kleinkirchheim najdete hned dvoje lázně a také tam začíná lanová dráha do Národního parku Brunnach.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji, který je vybaven satelitní televizí, telefonem, WiFi připojením, rádiem, lednicí, fénem a vlastní koupelnou. K dispozici jsou hostům také dětské chůvičky.

Na čem si pochutnáte?

Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Během dne se můžete občerstvit v hotelové restauraci a baru, kde nabízejí i širokou nabídku dětských pokrmů. Večer zde podávají servírované večeře.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dni k relaxaci přímo vybízí hotelové wellness centrum, jehož součástí je finská a infračervená sauna, parní lázeň, solná jeskyně, tepidárium a odpočinková zóna.

Cestujete s dětmi?

V tomto hotelu si děti užijí opravdu hodně zábavy. Je zde pro ně připraveno velké hřiště o rozloze 150 m². Pro malé hosty je nachystán také rozmanitý program zábavných aktivit jako stavění iglú, sáňkování, bruslení, malování, lezení po stěně, chození po laně, rybaření a hraní různých her s animátory. V hotelu jsou k zapůjčení kočárky, dětské nosiče, turistické batohy pro děti a další vybavení.

Kinderhotel Schneekönig ****

Kinderhotel Schneekönig ****

Falkertsee 55 , Falkertsee
Rakousko

Provozuje společnost:
Csaba Kovacs und Mitgesellschafter GnbR IČ: 61132/5887


+43 4275 411

schmidtfamilie.schneekoenig@gmail.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 9 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Baby friendly
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
0,4 km
Sjezdovka
0,4 km