Vydejte se na dovolenou do nádherných Alp, užijte si krásy národního parku Ötscherland i koupáni v jezerech v okolí. Ubytování v českém Penzionu Sunny u jezera Lunzer See se snídaní formou obloženého talíře. Děti do 5 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Kochejte se krásami Alp a objevte krásy národního parku Ötscherland, který se nachází pouhé 2,5 hodiny od Brna a 5 hodin od Prahy. Ubytování je pro vás zajištěno v horském Penzionu Sunny v městečku Lunz am See u jezera Lunzersee s českým personálem. Pro vodáky máme skvělou zprávu, jen kousek od penzionu se pod horou Goller nachází jedna z nejoblíbenějších rakouských řek, řeka Salza s krásnou soutěskou v dolní části v délce 78 km. Centrum města má pak pro jeho návštěvníky připravené různé monumenty kulturního dědictví, nedaleké Ötscherské krápníkové jeskyně zase nezaměnitelnou atmosféru. V zimě pak využijte nadstandardně upravených sjezdovek a přepychových skiareálů v blízkém okolí, například Ötscher Lackenhof (11 km) nebo Hochkar (15 km).

Kde budete spát?

Pokoje penzionu jsou vybaveny satelitní televizí, DVD přehrávačem a vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha), které najdete naproti pokoji. K dispozici je také plně vybavená kuchyňka s mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí a lednicí.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu si pochutnáte na servírované snídani, díky které se posilníte na celodenní objevování úchvatného okolí.

Pension Sunny

Pension Sunny

Seestrasse 10 , Lunz am See
Rakousko

Provozuje společnost:
Open Project s.r.o. IČ: 06440088


+420 608 002 008

info@pensionsunny.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,2 km
Vzdálenost od jezera
1,8 km
Zastávka
81 m
Sjezdovka
3,4 km