Pokud jste milovníky aktivní dovolené, pobyt v Hotelu Landhaus Amadeus **** uprostřed krásných hor oblasti Schladming-Dachstein je pro vás tím pravým. Čeká vás ubytování v útulných dvoulůžkových pokojích či apartmánech, těšit se můžete také na bohaté snídaně. Pobyt uprostřed rakouských hor vám zpříjemní neomezený vstup do wellness, slevová karta Schladming-Dachstein Sommercard či půjčení kol. Okolí je navíc poseto turistickými stezkami i ski areály.

O ubytování

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus **** zařízený v tradičním venkovském stylu v tiché vesničce Gröbming obklopené horami. Jen 800 m od ubytování najdete venkovní bazén, blízko to budete mít také na vyhlídku Stoderzinken (1,1 km) či do největšího lanového parku v Rakousku - Abenteuerpark Gröbming (2,2 km ). Kromě turistiky si zde dopřejte i jízdu na kole, obcí totiž vede krásná Enžská cyklotrasa. V zimě vás potěší zastávka ski busu vzdálená jen 8 minut.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v prostorném apartmánu s jednou nebo dvěma ložnicemi (za příplatek). Nadchne vás tu dostatek prostoru, dvě lůžka a stůl s posezením v každé ložnici, a také obývací část s plně vybaveným kuchyňským koutem. Samozřejmostí je televizor, jídelní posezení, balkon a koupelna s fénem. V některých pokojích vás potěší také trezor či minibar.**

Na čem si pochutnáte?

Svůj den v horách oblasti Schladming-Dachstein začněte vydatnou snídaní formou bufetu v jídelně. O útulnou atmosféru se postará nejen chutná strava, ale i teplo z kachlových kamen. Příjemné posezení pak objevíte v baru nebo na sluneční terase.

Kde budete relaxovat?

Skvělý den plný turistiky a sportu zakončete odpočinkem ve wellness. Vaše svaly prohřeje finská sauna nebo infrakabina, dopřát si můžete péči při masáži nebo jen odpočívejte v tepidáriu.

Něco navíc

V letních měsících vám bude k dispozici zahrada s dětským hřištěm i trampolínou a možností opékání. Sportovně založené hosty potěší posilovna a půjčovna kol, s nimiž okolí hravě prozkoumáte. V zimě dejte přednost posezení v knihovně či zábavě v herně.

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Resort Amadeus - Landhaus Amadeus ****

Stoderstrasse 878 , Gröbming, Austria
Rakousko

Provozuje společnost:
Amadeus Hotelbetriebs GmbH IČ: 364950t


+ 43 680 320 1271

info@landhaus-amadeus.at

Check In
od 15:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,8 km
Zastávka
1 km
Sjezdovka
10 km