Zažijte pohádkovou dovolenou v alpském 4* Hotelu Gutshof Zillertal. Těšte se na chutnou snídani, neomezené wellness s bazénem a saunami, zapůjčení kol po celou dobu pobytu a další výhody. Nedaleko hotelu se můžete vypravit na ledovec Hintertux.

O ubytování

Dopřejte si parádní dovolenou v lokalitě Zillertalských Alp v luxusním Hotelu Gutshof Zillertal ****. Hotel leží nedaleko ledovce Hintertux (cca 17 km) uprostřed krásné horské přírody. Okolní příroda vás láká k výletům v létě i zimě. V létě nevynechte výlet k jezeru Stausee Stillup, vodopádům, či na oblíbenou turistickou destinaci, horskou chatu Alpenrose. V zimě si užijete desítky sjezdovek v několika skiareálech, k lanovkám Ahornbahn a Penkenbahn vás dokonce zdarma sveze skibus. Zde se nezapomíná ani na pořádné aprés-ski.

Kde budete spát?

Přepychový hotel nabízí ubytování v komfortně zařízených pokojích. Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji Classic nebo v jednom ze studií (Ahorn, Penken, Gruenberg) s možností přistýlky. Studia i pokoje svým vybavením odpovídají standardu 4* a kromě vlastního sociálního zařízení se těšte třeba na kávovar, pohovku, minibar, trezor, HD televizi a nechybí ani fén či župan.

Na čem si pochutnáte?

V hotelové restauraci si pochutnáte na samých dobrotách. Dopřát si můžete i víno, které pochází z vinného sklípku přímo v hotelu. O tom, že hotel na své hosty opravdu myslí, svědčí i hotelová pekárna - každé ráno si proto můžete vychutnat čerstvé pečivo přímo z pece.

Kde budete relaxovat?

V ceně balíčku máte vstup do bazénu, finské sauny a parní lázně - dokážete si po celodenním výletování představit lepší relaxaci?

Hotel Gutshof Zillertal ****

Hotel Gutshof Zillertal ****

Stillupklamm 826 , Mayrhofen
Rakousko

Provozuje společnost:
Gutshof Hotelbetrieb GmbH IČ: 334412


+43 52 858 124

info@gutshof.cc

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 15 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od jezera
42 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
1 km