Dovolená v Polsku, která vás nadchne! Legnica je hezké historické město nedaleko Vratislavi, kde si užijete klid i zajímavé výlety. Čeká na vás neomezené wellness se saunou a vířivkou, fitness, výtečná polopenze po celou dobu pobytu a bezprostřední blízkost všech památek. Dítě do 6 let má navíc pobyt zdarma.

O ubytování

Hotel Qubus Legnica **** najdete v nepříliš známém, ale o to malebnějším polském historickém městě Legnica, cca 85 km od českých hranic. Objevte krásy polských dějin a navštivte například Piastowski královský zámek (500 m), Katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla (750 m), muzeum (850 m), výjimečnou budovu hlavní pošty (900 m), či Kostel Nejsvětější Trojice. Nebo se vydejte na příjemnou procházku do městského parku (1,6 km), který vznikl již v druhé polovině 19. století. Děti zase budou nadšené z výletu do mini zoo Palmiarnia (1,3 km).

Na delší výlet můžete vyrazit třeba do oblíbené Vratislavi (65 km), která vás okouzlí nejen mnohými památkami a atrakcemi, ale v zimě také vyhlášenými vánočními trhy. Podívejte se na Tržní náměstí se Starou radnicí, ve které sídlí také Muzeum měšťanského umění a Svídnický sklep, projděte si Staré město s historickými uličkami, kupte si pugét z květinového trhu na Solném náměstí nebo si prohlédněte rekvizity ze slavných filmů v galerii Moviegate, která sídlí v protileteckém krytu.

Kde budete spát?

V komfortním dvoulůžkovém pokoji se budete cítit jako v bavlnce. Najdete v něm satelitní TV, WiFi připojení, telefon, minibar a vlastní koupelnu se sprchovým koutem či vanou a fénem. Každý pokoj je navíc bezbariérový, nabízí výhled do ulice a je zde možnost přistýlky.

Na čem si pochutnáte?

Prostorná, klimatizovaná restaurace vám nabídne výtečné mezinárodní pokrmy z každého kouta světa, ochutnáte ale i skvělé regionální produkty. Najdete zde také lobby bar a irskou hospodu.

Kde budete relaxovat?

Pro hosty je k dispozici hotelové lázeňské a wellness centrum se saunou, vířivkou a posilovnou.

Qubus Hotel Legnica ****

Qubus Hotel Legnica ****

Skarbowa 2 , Legnica
Polsko

Provozuje společnost:
Qubus Hotel Management Sp. z o.o. IČ: 210616307


+48 768 662 100

legnica@qubushotel.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 9 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Fén
Wellness

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,2 km

Tipy na výlet

Lehnice

Lehnice Tip na výlet

Seznamte se, tohle je třetí největší město v polském dolním Slezsku, Lehnice. Možná jste o něm ještě nikdy neslyšeli, ale rozhodně se řadí mezi ta města, která vás při návštěvě velmi mile překvapí. Má totiž tolik co nabídnout! Například:

  • Piastovský zámek, nejdůležitější historická budova města a jeden z nejstarších zámků v Polsku. Aktuálně zde kromě několika škol najdete také bohatou knihovnu s publikacemi z celého světa.
  • Nádhernou Katedrálu svatých apoštolů Petra a Pavla ze 14. století nacházející se na Katedralnem náměstí.
  • Městský park, fantastické odpočinkové místo o rozloze 58 hektarů. Je protkaný krásnými uličkami a alejemi a řadí se mezi ty nej parky v západním Polsku.
  • Kostel Panny Marie, jedno z nejúžasnějších míst Lehnice a zároveň nejstarší kostel ve městě. Najdete v něm antické varhany z K. G Weigleho workshopu ze Stuttgartu z roku 1914
Více informací
Zámek Książ
Zámek Książ
Jelenia Góra
Jelenia Góra
Město Boleslawiec
Město Boleslawiec