Vydejte se prozkoumat polskou stranu Krkonoš a užijte si krásné vodopády, přírodu, řadu historických památek i rozlehlý lyžařský areál. Hotel Sasanka *** najdete ve městě Szklarska Poręba. Těšte se na chutnou polopenzi, neomezené wellness s bazénem, vířivkou, saunou a fitness i na hernu s kulečníkem a stolním tenisem.

O ubytování

Boutique Eco Hotel Sasanka postavený v moderním rustikálním stylu se nachází v horském středisku Szklarska Poręba (česky Sklářská Poruba) jen 12 km od hranic s Českem. Vydejte se objevovat krásy polské strany Krkonoš na mnoha turistických a cyklistických trasách. Zamiřte například ke krásným vodopádům Kamieńczyka (3,5 km) a Szklarki (4,5 km). Krásný výhled do okolí se vám pak naskytne z vyhlídky Złoty widok nebo z hory Szrenica, kam se pohodlně vyvezete i lanovkou.

V létě určitě navštivte horskou pláž Rabarbar (1,2 km) s plážovým volejbalem a barem. Děti jistě nadchne návštěva rodinného zábavního parku Esplanada (1,3 km) s dětským bludištěm, minigolfem, mini autíčky, horskou dráhou, letní pláží, zimním kluzištěm a dalšími atrakcemi, nebo výlet do Dinoparku (3,1 km) s modely plazů v životní velikosti. Populární je i lanový park s bobovou dráhou Trollandia (1,4 km). Za relaxem pak můžete vyrazit do termálních lázní Cieplice (15 km).

A nudit se nebudete ani v zimě. Jen cca 3 km od hotelu leží jedno z nejatraktivnějších a nejoblíbenějších lyžařských středisek v Polsku – Ski Arena Szrenica, kde na váš čeká 5 sjezdovek, včetně nejdelší trasy v Polsku, a cvičný svah pro děti. V okolí vede navíc 100 km běžkařských tras. Přibližně 20 minut jízdy vám pak zabere cesta do střediska Harrachov v českém pohraničí se 7 sjezdovkami všech obtížností.

Kde budete spát?

Těšte se na komfortní pokoj s elegantním interiérem. K dispozici budete mít vlastní, moderní koupelnu se sprchovým koutem, toaletními potřebami a fénem, televizi, WiFi připojení a sadu na přípravu kávy nebo čaje.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard Double má plochu 12 m² a je vybavený pohodlnou manželskou postelí (140x200 cm). Tento typ pokoje nemá balkon.

  • Dvoulůžkový pokoj Standard Twin nabídne prostor 12-15 m² a 2 samostatná lůžka (každé má 200x90 cm). Většina z těchto pokojů disponuje také vlastním balkonem.

  • Třílůžkový pokoj Standard měří 18 m² a najdete v něm 3 samostatná jednolůžka (200x90 cm), z nichž 2 je možné spojit do manželské postele. Tyto pokoj jsou bez balkonu.

Na čem si pochutnáte?

V elegantní restauraci Żywy Ogień si pochutnáte na tradiční polské kuchyni s mezinárodními akcenty, připravované originálním způsobem. Hotelová kuchyně hojně využívá regionální produkty – zelenina a byliny z organických zdrojů, ovoce z okolních sadů, ryby a masa od lokálních dodavatelů, vlastní uzené produkty. Vše je čerstvé a připravované s maximálním důrazem na kvalitu.

Po dni plném zážitků můžete posedět a poklábosit v hospůdce Piwniczka či ve vinném sklípku v suterénu hotelu. Pořádají se zde také ochutnávky piv a vín a k dispozici je i kulečník.

Kde budete relaxovat?

Ničím nerušenou relaxaci zažijete v hotelovém wellness centru s tropickými rostlinami. K odpočinku zde můžete využít krytý bazén se slanou vodou a masážními prvky, vířivku či finskou saunu.

A pokud se chcete opravdu rozmazlit, dopřejte si také relaxační masáž nebo jinou ozdravnou či zkrášlovací proceduru ve studiu Naturalne Piękno.

Cestujete s dětmi?

Děti se vyřádí v bazénu a v dětské herně s houpačkou, tabulí a křídami, hračkami, dětskou kuchyňkou, omalovánkami a dalším vybavením. Po předchozí rezervaci je možné i zapůjčení dětské postýlky s lůžkovinami.

Něco navíc

Vedle recepce najdete úschovnu kol a lyží, kterou ocení všichni sportovci.

Boutique Eco Hotel Sasanka ***

Boutique Eco Hotel Sasanka ***

ul. Słowackiego 4 , Szklarska Poręba
Polsko

Provozuje společnost:
Mipama E. Z. Szafarz sp. j. IČ: 300184746


+48 757 528 000

recepcja@hotel-sasanka.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 50 Zł/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Parkování za 25 Zł/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Lyžárna
Baby friendly
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Zastávka
0,3 km
Sjezdovka
2 km