Užijte si skvělou dovolenou v Polských Tatrách a to rovnou v oblíbeném městečku Zakopanem. Blízko to budete mít do aquaparku i do přírody. V Hotelu Helios vás čekají snídaně formou bufetu, slevová karta, neomezený vstup do sauny a také bohaté vyžití pro děti.

O ubytování

Hotel Helios se nachází v centru polského horského města Zakopané, kterému se přezdívá hlavní zimní město, ale okouzlí vás za každého ročního období. Jen pár minut chůze od hotelu leží nejznámější polská promenáda Krupówki (700 m). Najdete zde také světově proslulý trh Pod Gubałówką i řadu historických budov. Doslova pár kroků je to do nádherného rozlehlého parku Równie Krupowa, který je ideálním místem na příjemné procházky a relaxaci. Milovníci zimních sportů to budou mít k nejbližšímu vleku lyžařského střediska pouze 1 km. Zakopané je dokonalou základnou pro výlety na kole i pěší turistiku. V blízkém regionu Podhale je velké množství turistických míst, lyžařských sjezdovek, cyklostezek i termálních bazénů. Vydejte se také do blízkých Vysokých Tater a zdolejte nejvyšší slovenský vrchol Gerlachovský štít (33 km) či o něco nižší Lomnický štít (45 km).

Kde budete spát?

Bydlet budete ve dvoulůžkovém prosluněném pokoji vybaveném v elegantním stylu. Přirozená barva stěn zajišťuje útulnost a velká okna dostatek přirozeného světla i nádherný výhled. Všechny pokoje jsou vybaveny televizí, telefonem, ledničkou a vlastní koupelnou se sprchou či vanou. Fén vám rádi zapůjčí na recepci.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je Restaurace Zakopiańskie Smaki, kde si každé ráno pochutnáte na snídani formou bufetu. Pokrmy jsou připravovány výhradně z čerstvých sezónních surovin. Ochutnáte zde místní i mezinárodní speciality. Součástí restaurace je také dětský koutek, který se malým hostům jistě zalíbí. Váš oblíbený nápoj, vynikající kávu či dezert si můžete dát v příjemném baru se zahrádkou.

Kde budete relaxovat?

Zasloužený odpočinek vám poskytne hotelová sauna.

Cestujete s dětmi?

Spousta her čeká na děti v herně. Rodinnou zábavu si užijete při hraní stolního tenisu.

Hotel Helios **

Hotel Helios **

Słoneczna 2a , Zakopane
Polsko

Provozuje společnost:
Stanislawa Ślimak IČ: 492938720


+48 18 20 138 08

rezerwacja@hotel-helios.pl

Check In
od 15:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Konferenční místnost
Přednáškový sál
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,3 km
Vzdálenost od lázní
17 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
1,6 km
Sjezdovka
2,2 km