Někdejší lázeňská oblast dnes láká návštěvníky nejen na turistiku v malebné přírodě. Užijete si zde pobyt plný odpočinku v Hotelu Villa Barbara *** obklopeném cyklotrasami, kde vás čeká neomezený vstup do bazénu i fitness, sleva do restaurace i bohatá polopenze. Nádherné polské Beskydy poznáte ještě lépe díky zapůjčeným Nordic Walking holím. Daleko to nebudete mít ani do oblíbených lyžařských areálů.

O ubytování

Hotel Villa Barbara *** se nachází v centru města Jaworze (česky Javoří) v polské části Beskyd, jen 32 km od hranic s Českem. Mezi architektonické památky Javoří patří kromě malebných lázeňských budov také početné vily z 18. a 19. století a dva klasicistní kostely. V nedalekém historickém městě Bílsko-Bělá (7 km) leží mnoho gotických, renesančních, barokních i secesních památek. Najdete zde také zámek s regionálním muzeem a katedrálu sv. Mikuláše. Zimní radovánky si užijete v nedalekém ski areálu Szyndzielnia (6 km) nebo v oblíbeném Ski resortu Szczyrk (24 km).

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v moderním dvoulůžkovém pokoji s balkonem. K vybavení pokoje patří klimatizace, televize, WiFi připojení, telefon, lednička, psací stůl a vlastní koupelna se sprchou a fénem.

Na čem si pochutnáte?

Stylová hotelová restaurace nabízí vynikající domácí kuchyni plnou polských i mezinárodních specialit. Pokrmy jsou připravovány z kvalitních lokálních surovin. Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Za zmínku rozhodně stojí speciální místní bylinný čaj oblíbený pro svůj příznivý vliv na duševní i fyzickou rovnováhu a dobrou náladu. Večer se podávají servírované večeře, během kterých je k dispozici studený bufet. Příjemné chvíle zažijete v baru a taneční místnosti s terasou. Vynikající domácí dezerty ochutnáte v hotelové kavárně.

Kde budete relaxovat?

Během pobytu můžete využívat krytý hotelový bazén, ve kterém probíhají i skupinová rehabilitační cvičení. V hotelu se nachází i finská a parní sauna či vířivka, jejichž využití je za příplatek. Dopřát si můžete také některou z masáží a rehabilitačních procedur.

Něco navíc

Pokud jste rádi aktivní i během dovolené, zajisté rádi využijete neomezeného vstupu do skvěle vybaveného hotelového fitness.

Centrum Zdrowia i Rehabilitacji Villa Barbara ***

Centrum Zdrowia i Rehabilitacji Villa Barbara ***

Wczasowa 171 , Jaworze k/ Bielska - Białej
Polsko

Provozuje společnost:
Ryszard Woźniak IČ: 276531189


+48 33 817 2300

recepcja@villabarbara.pl

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Kolárna
Půjčovna kol
Baby friendly
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,3 km
Vzdálenost od jezera
22,6 km
Zastávka
0,2 km
Sjezdovka
2,2 km