Navštivte přepychový podhorský Hotel Toporow Style *** u věhlasného polského Zakopaného se spoustou skiareálů v okolí. Po lyžování určitě oceníte neomezený vstup do krásného vnitřního bazénu s různorodými atrakcemi, finské sauny, vířivky i solné jeskyně. Ve vesničce Białka Tatrzańska, kde se hotel nachází, vás čekají i bohaté snídaně formou bufetu a na večeře ve stylové hotelové restauraci budete mít slevu.

O ubytování

Hotel Toporów Style *** postavený v horském stylu se nachází v srdci jednoho z nejoblíbenějších polských lyžařských středisek Białka Tatrzańska. Aktivní dovolenou si zde užijete po celý rok. Nejbližší vleky jsou vzdáleny pouze 500 m od hotelu. Celkem zde můžete využívat 21 sjezdovek různých obtížností. Dosyta si užijete i běžecké lyžování po upravovaných trasách. Vyzkoušejte i další zimní areály Kotelnica, Bania a Kaniówka, ve kterých platí jeden skipas na všech 14 vleků. V létě je tato lokalita oblíbená pro množství turistických a cyklistických tras. Vydejte se k hradu Niedzica (20 km) na břehu Czorsztynského jezera. Nádherný panoramatický výhled na Tatry nabízí vrchol Litwinka (7 km). Horské město Zakopané (20 km) vás okouzlí nádhernou promenádou Krupówki, světově proslulým trhem Pod Gubałówką i řadou historických budov.

Kde budete spát?

Čeká na vás ubytování v moderně zařízeném dvoulůžkovém pokoji typu Style. Pro vaše maximální pohodlí najdete v pokoji LCD televizi, WiFi připojení, lednici a vlastní koupelnu se sprchou a fénem. Nechybí ani telefon, rádio, šatní skříň a set na připravu čaje a kávy. Za příplatek se můžete ubytovat v ještě komfortnějším pokoji Lux Style, který nabízí více prostoru a rozkládací pohovku, která poslouží jako přistýlka pro třetí dospělou osobu, anebo dvě děti. K dispozici budete mít dvě satelitní televize a zbytek vybavení totožný s pokojem Style.

Na čem si pochutnáte?

Dřevem a vkusnými dekoracemi vyzdobená hotelová Restaurace Stylowa potěší svými regionálními specialitami i ty nejnáročnější gurmány. Podávají se zde snídaně a večeře ve formě bohatého bufetu.

Kde budete relaxovat?

V hotelovém wellness si vychutnáte ničím nerušený odpočinek. Najdete zde moderní krytý bazén, vířivku i finskou saunu. Součástí je také sluneční terasa, solná jeskyně a tradiční venkovní ruská vana, ve které zažijete skutečně nezapomenutelný relax. Den si můžete zpříjemnit také některou z profesionálních masáží.

Cestujete s dětmi?

Hotel je skvělým místem pro rodinnou dovolenou. Personál vám na požádání ochotně poskytne vybavení jako dětskou postýlku, láhev či vanu. Ve wellness zóně se nachází i dětský bazének s teplou vodou a bublinkami, ve kterém si mohou rodiče s dětmi bezpečně a bezstarostně hrát. Nekonečné množství zábavy na děti čeká na velkém moderním venkovním hřišti i v rozhlehlé vnitřní herně.

Hotel Toporow Style & Premium ***

Hotel Toporow Style & Premium ***

Środkowa 167A , Białka Tatrzańska
Polsko

Provozuje společnost:
Helena Topór IČ: 490038537


+48 18 26 544 18

biuro@toporow.pl

Check In
od 16:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Lyžárna
Fitness
Konferenční místnost
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
50 m
Vzdálenost od lázní
0,7 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,7 km
Sjezdovka
5,5 km