Přijeďte na dovolenou do bavorského střediska Berchtesgaden s celou rodinou. Děti do 6 let mají zdarma pobyt, ale i polopenzi a další výhody. Rodinnou dovolenou si tak užijí všichni členové. Těšte se i na vstup do krytého bazénu i sauny a na Guest Card - díky ní budete mít veřejné autobusy Berchtesgadenu zdarma.

O ubytování

Rodinný Alpensporthotel Seimler *** je ideálním místem na dovolenou uprostřed bavorských Alp . Turisty nadchne množství značených tras v okolí, milovníci historie by zas měli navštívit blízké Solné doly Berchtesgaden (800 m), krásný kostel a renesanční zámek Adelsheim ve městě Berchtesgaden (1,3 km) či slavné sídlo v horách Orlí hnízdo (9 km) z dob druhé světové války. S celou rodinou se pak zabavíte v termálním aquaparku Watzmann Therme (1,5 km), nebo se vydejte na procházku k nádhernému jezeru Königssee (8 km). Slavné rakouské město Salcburk zapsané na Seznamu UNESCO leží jen 20 km od hotelu. V zimě sem zas zamiřte na lyžovačku - nejbližší středisko Fun-Ski-Arena Obersalzberg je vzdáleno sotva 4 km.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v dvoulůžkových pokojích s manželskou postelí, kde vám nebude nic chybět. Poslouží vám tu televizor, telefon, rádio či psací stůl se židlí. Samozřejmostí je vlastní koupelna s vanou nebo sprchou. Některé pokoje mají i vlastní balkon.

Na čem si pochutnáte?

Hotelová restaurace slibuje skvělý gastronomický zážitek. Ráno si v hotelové restauraci vybavené dřevěným nábytkem vychutnáte snídaně podávané formou bufetu. Po dni plném aktivit se zastavte na oběd, vybírat si budete moci z tradičních bavorských specialit i mezinárodní kuchyně. Den zakončete tříchodovou večeří. Během teplých měsíců si vychutnejte kávu a koláček spolu s výhledem na krásné hory z hotelové terasy.

Kde budete relaxovat?

Pobyt vám zpříjemní i návštěva moderního wellness. Každý den si zde můžete zaplavat v bazénu o rozměrech 12,5 m x 5,5 m a celé tělo si prohřejete ve finské sauně . Před návratem do pokoje si odpočiňte na pohodlném lehátku.

Něco navíc

Případnou nudu zažene bowling, který si zahrajete na jedné ze dvou drah. Pokud jste do Alpensporthotelu Seimler *** přijeli za lyžováním, odložíte si pohodlně veškeré své vybavení v úschovně lyží.

Alpensporthotel Seimler ***

Alpensporthotel Seimler ***

Maria am Berg 3 - 5 , Berchtesgaden
Německo

Provozuje společnost:
Franz Christian Brandner Hotelberiebs GmbH IČ: 17842


+49 86 526 050

info@hotelseimler.de

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 10 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Restaurace
Kolárna
Lyžárna
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Vzdálenost od lázní
1,6 km
Zastávka
100 m
Sjezdovka
5 km