Ubytování v hotelu ze světoznámé sítě Park Inn, vynikající polopenze a neomezený vstup do termálních lázní se spoustou atrakcí, se kterými je hotel přímo propojený, tak vypadá luxusní dovolená. Dvě děti do 6 let mají pobyt zdarma.

O ubytování

Park Inn by Radisson Hotel and Spa Zalakaros **** se nachází přímo v srdci lázeňského městečka Zalakaros. Věhlasné lázně s aquaparkem Zalakaros jsou s hotelem přímo propojeny, a tak stačí za dokonalým relaxem ujít pouze pár kroků. Okolí navíc nabízí spoustu příležitostí k výletům. Pěšky nebo na kole se můžete po značených trasách vydat rovnou od hotelu, například ke zřícenině hradu v městečku Zalavár (15 km).

Určitě si zajeďte i k břehům jezera Balaton (33 km) a užijte si koupání, vodní sporty či romantickou plavbu lodí. Navštivte slavné lázeňské město Keszthely (40 km), kterému se přezdívá "hlavní město Balatonu" a zaujme spoustou muzeí a historických památek, včetně zámeckého komplexu Helikon. Objevit můžete také malebný Hévíz (30 km) s největším biologicky aktivním termálním jezerem na světě a nádhernými jezerními lázněmi.

Kde budete spát?

Pokoje Standard jsou příjemně prostorné, měří 26 m², a dávají na výběr mezi variantou s manželskou postelí nebo dvěma samostatnými jednolůžky. V obou případech je možné přidat i přistýlku. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, trezorem, rychlovarnou konvicí, fénem, žehličkou a vlastní koupelnou s luxusní sprchou.

Rodinné pokoje jsou perfektní varianta na dovolenou s dětmi či s přáteli, ubytují totiž až 5 osob na manželské posteli, rozkládací pohovce a 1 extra přistýlce. Nabízejí dostatek místa (46 m²) a potěší navíc odděleným obývacím prostorem s velkou 46" televizí, minibarem a županem s pantoflemi. Vlastní koupelna, WiFi připojení a klimatizace už jsou samozřejmostí.

Na čem si pochutnáte?

Užijte si autentická maďarská jídla, místní speciality i mezinárodní kuchyni v prostorné, světlé a útulné restauraci se dvěma terasami. Restaurace nabízí stravování formou bufetu a to buď v rámci polopenze či all inclusive. Pro nejmenší hosty je připraveno speciální dětské menu. Ochotný personál vám vyjde vstříc i v případě speciálních požadavků. Lehké občerstvení nebo osvěžující nápoj vám rádi připraví v některém z barů či kaváren.

Kde budete relaxovat?

Hotel je přímo propojen se slavným lázeňským areálem Zalakaros, jehož součástí je i moderní aquapark. Najdete zde letní termální koupaliště, kryté lázně a vnější i vnitřní léčebné centrum. Celkově se zde nachází 25 bazénů s různou teplotou léčivé vody.

V lázních se používá léčivá a termální voda z více pramenů o různých teplotách. Složení termální vody v lázních Zalakaros je v Evropě unikátní díky rozmanitosti a množství minerálních látek a stopových prvků. Mezi její účinky patří zlepšení fungování krevního oběhu, zmírnění bolesti svalů a problémů pohybového ústrojí, zlepšení stavu kloubů a další.

Samozřejmostí je saunový svět s odpočívárnami a dopřát si můžete také některou ze široké nabídky masáží či kosmetických procedur. Pokud vás během zábavy či relaxace přepadne hlad a žízeň, zažeňte je v některé z restaurací, barů či kaváren.

Cestujete s dětmi?

Během pobytu si malí hosté užijí zábavu v dětském světě, který je součástí lázní. Pro větší děti je zde tobogánový park. Dále je k dispozici dětská herna.

Něco navíc

V roce 2019 prošly prostory lázní rekonstrukcí. Můžete se těšit na renovované termální bazény, pohodlné relaxační zóny, sluneční terasu a zcela nový bazén se slanou vodu.

Pro aktivní hosty je k v hotelu dispozici také fitness centrum.

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Park Inn by Radisson Zalakaros Resort Spa ****

Üdülő sor 1. , Zalakaros
Maďarsko

Provozuje společnost:
Z.I.P Hotel Ingatlanhasznosító Kft. IČ: 01-09-209288


+36 93 920 103

info.zalakaros@parkinn.com

Check In
od 15:00
Check Out
do 12:00
Domácí mazlíček
za 32 €/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 7 €/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Dětský koutek
Fitness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,6 km
Vzdálenost od lázní
10 m
Zastávka
0,3 km
Aquapark
0,5 km