Barokní perlu Maďarska, jak je pro svou krásu Šoproň často nazýván, proslavilo nejen nádherné historické centrum, ale i množství blízkých termálů či mezinárodní cyklotrasa vedoucí okolo Neziderského jezera. Poznejte i vy všechna lákadla regionu a ubytujte se blízko centra v Penzionu Pihenőkereszt, kde si pochutnáte na bohatých snídaních. Čeká vás celodenní vstup do blízkých termálních lázní a vaše dítě do 4 let bude mít pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Penzion Pihenőkereszt se nachází na tichém předměstí malebného města Šoproň. Pouze 3 km od penzionu leží termální lázně Balf, které kromě dokonalého odpočinku nabízejí nádherné panoramatické výhledy na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy. Za zábavou se vypravte na bobovou dráhu (1,5 km). V Šoproni můžete navštívit řadu barokních památek, mezi ty nejkrásnější patří radnice na náměstí Fő tér (4,5 km), kterému dominuje morový sloup. Blízké Neziderské jezero (10 km) je součástí Seznamu UNESCO. Krásy okolní přírody můžete objevovat na řadě cyklostezek. Vyhlášené místní víno Kékfrankos (Modrá frankovka) ochutnáte skoro na každém kroku.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v útulném dvoulůžkovém pokoji. Všechny pokoje jsou vybaveny klimatizací, televizí, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno si pochutnáte na snídani podávané servírovanou nebo bufetovou formou. Díky bohatému výběru načerpáte dostatek energie na poznávání všech krás okolí, celodenní zábavu v blízkých termálních lázních i na cyklistickou túru.

Pihenőkereszt Panzió

Pihenőkereszt Panzió

Töpler Kálmán u. 8 , Sopron
Maďarsko

Provozuje společnost:
PIHENoHÁZ 2001. Kft. IČ: 0809009514


+36 305 931 432

info@pihenokeresztpanzio.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace
Půjčovna kol
Minibar

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,7 km
Vzdálenost od lázní
5,3 km
Zastávka
0,1 km
Aquapark
5,3 km