Na skok do termální vody, do města plného historických památek, i na mezinárodně známou cyklotrasu budete mít jen z Penzionu László. Ubytujte se v jeho útulných dvoulůžkových pokojích a užijte si všechno, co pro vás milý personál připraví - výborné snídaně i vstup do blízkých termálů Sá-Ra, nebo se rovnou nechte zlákat výlety z turistických letáků. Z bohaté nabídky si nebudete umět vybrat, kam dříve.

O ubytování

Penzion László se nachází v příjemném lázeňském městečku Hegykő. Jen pár minut chůze od penzionu najdete lázeňský areál Sá-Ra Termál (1,5 km). Dokonalý odpočinek zažijete také v lázních Balf (10 km), které nabízejí nádherné panoramatické výhledy na okolní Lőverské vrchy či dokonce až na rakouské Alpy. Za nádhernou přírodou se vydejte k nedalekému Neziderskému jezeru (5 km), které je na Seznamu světového dědictví UNESCO. Blízké město Šoproň (15 km) je plné historických památek a jako na dlani jej uvidíte ze známé Požární věže.

Kde budete spát?

Ubytováni budete ve dvoulůžkovém pokoji. Každý pokoj je vybaven televizí, ledničkou, WiFi připojením, mikrovlnnou troubou a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Každé ráno se můžete těšit na kontinentální snídaně. Na přání vám také rádi připraví snídaňový balíček, který vám dodá energii při výletech.

Kde budete relaxovat?

Po náročném dnu si odpočinete v infrasauně.

László Panzió

László Panzió

Akác utca 31. , Fertőhomok
Maďarsko

Provozuje společnost:
SOPGEO 2001 Kft. IČ: 0809010036


+36 30 307 0368

irisz1b@t-online.hu

Check In
14:00 - 18:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2,3 km
Vzdálenost od lázní
1,4 km
Zastávka
0,2 km
Aquapark
1,4 km