Zažijte dovolenou plnou odpočinku a zábavy v penzionu Patrícia, který leží kousek od lázní Bükfürdo. V ceně máte dle varianty celodenní vstup do lázní a chutnou polopenzi. Přes léto si užijte také vstup do venkovního bazénu a možnost grilování. Na děti čeká hřiště.

O ubytování

Rodinný Penzion Patrícia se nachází v srdci maďarského městečka Bük mezi podhůřím Alp a Malou uherskou nížinou. Druhé největší maďarské lázně Bükfürdő leží jen necelé 3 kilometry od penzionu, a tak se sem těšte na jedinečný relax v termálních bazénech a wellness centru.

Město Bük proslulo unikátními termálními lázněmi Bükfürdo (2,9 km), které jsou se svou rozlohu 14 hektarů druhými největšími lázněmi v zemi. V relaxačním areálu najdete neuvěřitelných 32 bazénů o celkové ploše 5 200 m². Termální, zážitkové, plavecké a dětské bazény skvěle doplňuje saunový svět a Medical wellness zóna.

Ačkoliv jsou termální lázně jednoznačně největším lákadlem, historické městečko vám nabídne i další zajímavá zastavení. Krom několik památek, tu najdete proslulé golfové hřiště, zábavné Funcity (2,7 km) nebo Kneippův park (2,4 km). Skvělé zážitky slibuje návštěva zábavního parku Napsugár (2,5 km) nebo lezecký areálu Křišťálová věž (1 km).

Pokud vás lenošení v lázních omrzí, vydejte se poznávat atraktivní okolí. Bohatá síť turistických a cykloturistických tras vás provede těmi nejzajímavějšími místy regionu. Navštivte historická města Sárvár (23 km) s lázněmi nebo Szombathely (24 km) s mnoha památkami a atrakcemi, vydejte se do Kámonského arboreta (23 km) nebo zdolejte kopce u Kőszegu (20 km).

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z prostorných pokojů s praktickým zařízením se soukromou koupelnou, ve které najdete sprchový kout a toaletu. Většina pokojů má vlastní terasu nebo balkon s posezením. K dispozici budete mít WiFi připojení zdarma.

Na výběr máte z těchto variant:

  • Dvoulůžkový pokoj s možností jedné přistýlky nebo rozkládacím gaučem pro dvě děti je vybavený manželskou postelí, nočními stolky s osvětlením, psacím stolem, šatní skříní a televizí.

  • Rodinný pokoj2 ložnice a je vhodný pro 4 hosty. V jedné ložnici najdete manželskou postel, druhá může být vybavená také dvoulůžkem, nebo palandami. Součástí pokoje je šatní skříň s dostatkem úložného prostoru, televize, pohovka a psací stůl.

Na čem si pochutnáte?

V penzionu najdete příjemnou restauraci se stylovým interiérem, ve které se podávají tradiční maďarské speciality, ale i chutné pokrmy mezinárodní kuchyně. K jídlu si dopřejte znamenitá regionální vína nebo si vyberte svého oblíbence z široké nabídky alkoholických i nealkoholických nápojů.

Svůj pobyt si nezapomeňte osladit domácím dezertem a dobrou kávou k tomu. Dle typu balíčku do restaurace zavítáte na bufetovou snídani nebo večeři.

Kde budete relaxovat?

Na zahradě penzionu si v letním období odpočinete u venkovního bazénu, do kterého si kdykoliv během svého pobytu zajdete zaplavat nebo relaxovat na pohodlných lehátkách s výhledem do klidné zahrady. U bazénu najdete zázemí v podobě kryté terasy, zahradního grilu a dětského hřiště.

Za nezapomenutelným relaxem se pak vydejte do nedalekých slavných lázní Bükfürdo, kde vás čekají termální bazény, saunový svět, wellness procedury a spousta dětských atrakcí. V závislosti na zvoleném balíčku, můžete do tohoto relaxačního ráje získat celodenní volný vstup.

Cestujete s dětmi?

Na malé hosty čeká velké venkovní dětské hřiště s trampolínou, skluzavkami a houpačkami. Spoustu zábavy si užijí také při stolní tenis nebo na velké zahradě u penzionu.

Patrícia Panzió

Patrícia Panzió

Kristály u.35 , Bük
Maďarsko

Provozuje společnost:
Molnár Imre IČ: 238-2/2018


+36 30 439 9156

patriciapanzio@gmail.com

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Dětský koutek
Dětské hřiště
Konferenční místnost
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,5 km
Vzdálenost od lázní
2,5 km
Zastávka
0,7 km
Aquapark
2,5 km