Odpočiňte si ve vyhlášeném lázeňském městě Györ. Hotel Konferencia *** v centru města a jen 700 m od lázní nabízí chutnou polopenzi a neomezený vstup do bazénu a sauny. Dítě do 4,9 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Hotel Konferencia *** leží v samotném centru oblíbeného města Gÿor. Nedaleké termální lázně Rába-Quelle (600 m) nabízejí překrásné panoramatické výhledy na historický střed města. Gÿor je plný barokních památek, malebných uliček, náměstí i muzeí. Doslova pár kroků od hotelu se nachází krásná promenáda starého města, romantické nábřeží Dunaje, biskupský palác Püspökvár (250 m) a bazilika Nanebevzetí Panny Marie (70 m). Milovníci zvířat se mohou vydat na výlet do zoologické zahrady (4 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v komfortně zařízených dvoulůžkovém pokoji s krásným výhledem na protější barokní baziliku Panny Marie. Pokoje jsou vybaveny televizí, telefonem, WiFi připojením, minibarem a vlastní koupelnou.

Na čem si pochutnáte?

Těšit se můžete na lahodné pokrmy maďarské i mezinárodní kuchyně. Ráno si vychutnáte snídani ve formě bufetu. Večer se v hotelové restauraci podávají servírované večeře. Za příznivého počasí si můžete vychutnat jídlo i na zahrádce.

Kde budete relaxovat?

Po dlouhém dnu si odpočinete v hotelové sauně. Dopřát si můžete také masáž.

Hotel Konferencia ***

Hotel Konferencia ***

Apor Vilmos püspök tere 3 , Györ
Maďarsko

Provozuje společnost:
Rábakész Kft. IČ: 08-09-008172


+36 96 511 450

reception@hotelkonferencia.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
10 m
Vzdálenost od lázní
0,6 km
Zastávka
0,3 km