Přejete si klidný pobyt se vstupem do lázní? Zavítejte do Land Plan Hotelu *** jen 8 km od Györu, čekají vás snídaně či polopenze, hotelová sauna a volná vstupenka do vyhlášených lázní Rába Quelle. Dítě do 11,9 let má pobyt s vámi zdarma.

O ubytování

Land Plan Hotel *** nabízí ubytování s příjemnou rodinnou atmosférou ve vesničce Töltéstava pouhých 8 km od města Györ. Užijete si tak na své dovolené jak klid venkova, tak návštěvy lázní a lázeňských parků. A těšit se můžete i na trochu exotiky, jen kousek od hotelu totiž najdete Kimba Elefánt Park (2 km) se zoologickou zahradou, lunaparkem a zábavnými představeními.

V Györu na vás potom čekají především lázně Rába-Quelle (9,8 km), které nedávno prošly rozsáhlou rekonstrukcí. Užijete si zábavu ve venkovním aquaparku, odpočinete si v termálních lázních a bohatém saunovém světě a dopřát si můžete i celou řadu léčebných procedur. Dokonale zrelaxovaní můžete vyrazit třeba do Zoo Xantus János (8,6 km) nebo na vyhlášené farmářské trhy.

Delší výlet si udělejte k Pannonhalmskému arciopatství (14,7 km), které je zapsané na seznamu UNESCO, nebo do chráněné krajinné oblasti Szigetköz (21,9 km). Kromě překrásné fauny a flory zde najdete i dobrodružný park ve městě Mosonmagyaróvár (44,7 km), kde se na ploše 1,5 hektaru rozkládá labyrint lanových drah, různorodé překážky, lezecké stěny, trampolíny, skluzavky a jiné atrakce.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom ze 41 útulných dvoulůžkových pokojů s moderním vybavením. Všechny pokoje jsou klimatizované a každý má vlastní koupelnu se sprchovým koutem a fénem na vlasy. K vybavení pokoje patří také manželská postel nebo 2 oddělená lůžka, televize a WiFi připojení.

Na čem si pochutnáte?

Součástí hotelu je útulná restaurace, kde si pochutnáte na bohatých snídaních formou bufetu. Oběd či večeři si můžete vybrat z jídelního lístku, který zahrnuje maďarské i mezinárodní speciality, pokrmy z ryb i dětská jídla.

Kde budete relaxovat?

Po dni plném zážitků si skvěle odpočinete v horké finské sauně – hotel má rovnou dvě. Náročnější hosté mohou vyrazit do lázní Rába-Quelle, kde na ně čeká:

  • Venkovní aquapark se 32 metrů vysokou tobogánovou věží, dětskou skluzavkovou džunglí, vodním a lesním hřištěm, tříúrovňovým panoramatickým bazénovým systémem, dětskými bazény a vířivým bazénem s barem a hudbou.
  • Kryté bazény (zážitkový a plavecký) a dvoupatrový dětský svět
  • Termální lázně s vnitřními i venkovními bazény
  • Saunový svět s YIN-YANG finskou saunou, ASZO Master ceremoniální saunou, SAKURA bylinnou relaxační saunou, infrasaunou Nikko, japonskou tichou saunou SENSU, meditační saunou FUJSI, exkluzivní finskou saunou RQ ROUGE, ponorným bazénkem KOI, ochlazovací nádrží, ledovou studnou Garagara a relaxačním bazénem Medúza.
  • Ozdravné procedury, fyzioterapie, revmatologie aj.

Cestujete s dětmi?

V restauraci se nachází dětský koutek, kde se vaše ratolesti vždy skvěle zabaví.

Land Plan Hotel ***

Land Plan Hotel ***

Külterület 078/29 , Töltéstava
Maďarsko

Provozuje společnost:
Land Plan Kft. IČ: 08-09-028190


+36 96 900 490

hotel@landplanhotel.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 8 €/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Konferenční místnost
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
9,3 km
Vzdálenost od lázní
11 km
Zastávka
0,8 km
Aquapark
11 km