Nechte se unést romantickou atmosférou korunního města Székesfehérvár. Dopřát si můžete unikátní dovolenou s neomezeným wellness (vířivka, tři druhy saun, fitness), venkovními bazény, masáží a mimořádně chutnou polopenzí. V ceně i zapůjčení kol.

O ubytování

Boutique Hotel Szárcsa *** se nachází ve městě Székesfehérvár mezi jezery Balaton (33 km) a Velencei (10 km). Přímo u hotelu se rozprostírá jezero Sóstó obklopené nádhernou přírodou. Vede tudy několik naučných stezek a nechybí ani rozhledny. V malebném centru města najdeme kromě hradu a zámku Bory (6 km) i řadu zajímavých paláců a historických památek jako Bazilika Nanebevzetí Panny Marie a Bazilika sv. Štěpána (2 km). Oblíbenou atrakcí je také pestrobarevný orloj se zvonkohrou.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pokoji Classic, kterých je tu celkem 20, anebo v jednom z 18 pokojů Superior. Všechny pokoje nabízí buď jedno velké manželské lůžko, anebo dvě oddělené postele.

Pokoje Classic mají 16-20 m² a budete z nich mít výhled do ulice. Nabízí možnost 1 přistýlky, hodí se tedy také pro pobyt rodin s dítětem. K vybavení pokoje patří televize, WiFi připojení, telefon, trezor, klimatizace, minibar a set na přípravu kávy a čaje. V samostatné koupelně je pak sprchový kout, ručníky, župan a také fén.

Pokoje Superior jsou prostornější, mají 19-35 m², navíc nabízí také balkon. Vybavení je totožné jako u pokojů Classic, některé však mají v koupelně místo sprchového koutu vanu. I zde je možno umístit 1 přistýlku.

Pokud cestujete s více dětmi bude ideální volbou rodinný pokoj Family Suite, který nabízí opravdu hodně prostorou a hned dvě ložnice, ubytuje tedy celkem 4 osoby

Na čem si pochutnáte?

Útulná hotelová restaurace s dřevěnými trámy a historickou atmosférou je zaměřena na tradiční maďarskou kuchyni i na mezinárodní speciality. Každé ráno si zde pochutnáte na snídani ve formě bufetu. Dále je možné vybírat pokrmy z jídelního lístku. Večeře mají podle obsazenosti bufetovou, nebo servírovanou podobu.

Kde budete relaxovat?

Na všechny starosti snadno zapomenete v hotelovém wellness. Najdete zde vyhřívaný vnitřní bazén, vířivku a sauny (finskou, infra a parní). V letní sezóně jsou dále k dispozici dva venkovní bazény. Zpříjemnit den si můžete některou z masáží a kosmetických procedur.

Cestujete s dětmi?

Na vyžádání vám v hotelu rádi zapůjčí vybavení pro děti jako postýlku, vaničku, nočník, sedátko či ohřívač lahví. Ve wellness části čeká na malé hosty dětský bazének se skluzavkou. Nechybí ani místnost s x-box a herna s hračkami a knihami. Na recepci je možné zapůjčit deskové hry a sportovní vybavení. Zajistit lze také službu hlídání. O víkendu jsou pak pro děti připraveny umělecké dílničky, aby si i rodiče mohli dopřát chvilku pro sebe.

Něco navíc

Na recepci lze zapůjčit vybavení na badminton a petanque. Hosté mohou využívat i tenisové a volejbalové hřiště, případně si zahrát stolní fotbal a hokej, ping pong a šipky.

Boutique Hotel Szárcsa ***

Boutique Hotel Szárcsa ***

Szárcsa u. 1. , Székesfehérvár
Maďarsko

Provozuje společnost:
Szárcsa Bt. IČ: 22067645-2-07


+36 22 325 700

szarcsa@szarcsa.hu

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
za 4 500 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Dětský koutek
Dětské hřiště
Kolárna
Fitness
Půjčovna kol
Konferenční místnost
Baby friendly
Minibar
Fén
Wellness
Vnitřní bazén
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1,8 km
Vzdálenost od lázní
20 km
Zastávka
0,2 km