Pobyt v rodinném Hotelu Amstel **** v historickém lázeňském městě Györ a jen 5 minut chůze od populárních lázní. Užijte si celodenní vstup do lázní, lahodnou polopenzi, neomezený vstup do sauny a nespočet dalších výhod v hotelu přímo u Dunaje.

O ubytování

Hotel Amstel **** se nachází uprostřed velkého zeleného parku na břehu řeky Mošonského Dunaje, jen pár kroků od historického centra města Győr. Vyhlášené termální lázně Rába Quelle s panoramatickým výhledem na město leží jen 500 m od hotelu. Lázně prošly nedávno rozsáhlou rekonstrukcí, díky tomu jde o jeden z nejmodernějších vodních parků v Evropě.

Město je plné barokních památek, které určitě stojí za to vidět, například Opatský dům (1,2 km) z 18. století nebo krásné náměstí Bécsi kapu tér (1 km). Vyrazte i do Zoo Xantus János (4,3 km) nebo na vyhlášené farmářské trhy. Výlet si udělejte k blízkému Pannonhalmskému arciopatství (25 km), které je na Seznamu dědictví UNESCO, je jednou z nejstarších maďarských památek a okouzlí vás zahradou s mnoha druhy vzácných květin.

Nádhernou přírodu můžete obdivovat i v chráněné krajinné oblasti Szigetköz (30 km), kterou prozkoumáte při výletech pěšky, na kole, na lodi i z koňského sedla. Čeká zde na vás i spousta zábavy, třeba v dobrodružném parku Szigetköz (35,7 km) s bohatou sítí lanových drah, různorodými překážkami a dalšími atrakcemi, nebo v oboře Dodo (30,5 km), kde uvidíte divoká prasata, jeleny, daňky i muflony.

Kde budete spát?

Ubytujete se v jednom z 22 útulných, moderně vybavených dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou klimatizované a každý má vlastní koupelnu. Kromě komfortní dvoulůžkové postele najdete v pokoji také televizi, telefon, malou chladničku a stolek s posezením.

Na čem si pochutnáte?

Restaurace Amstel Hattyú patří k nejoblíbenějším podnikům ve městě. Těšit se můžete na tradiční maďarské pokrmy i mezinárodní kuchyni v moderním provedení. Důraz je kladen zejména na sezónnost, vysokou kvalitu a čerstvost surovin, v jídelníčku se odráží také nejnovější gastronomické trendy.

Panzió Amstel ***

Panzió Amstel ***

Töltésszer u. 18 , Győr
Maďarsko

Provozuje společnost:
V.I.C Kft. IČ: 08-09-033040


+36 96 518 423

info@amstelhattyu.eu

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 5 000 Ft/noc
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Možnost procedur
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost
Minibar
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
1 km
Vzdálenost od lázní
0,4 km
Zastávka
50 m
Aquapark
0,4 km