Pazderkovi vás v Bořeticích na Břeclavsku srdečně přivítají ve svém AB Sklípku i v novém AB Penzionu vzdáleném od sklepa cca 600 m. Ve známé vinařské obci je přes 260 vinných sklepů a většina se jich nachází pod vinařskou tratí Kraví hora. Část rozsáhlých 19 ha vinohradů Pazderkových ale najdete i na tratích Trkmanska. Okoštujte skvělá přívlastková vína rodiny s dlouhou vinařskou tradicí!

O ubytování

Po příjezdu na území Bořetic se ocitnete ve Svobodné spolkové republice Kraví hora. Recesistické vinařské uskupení s vlastní hymnou, znakem, praporem, pasy i platidlem Kravihorec organizuje vinařské, kulturní a recesistické akce, jako například demonstraci vyžadující zastavení obřího vídeňského kola v Prátru, protože žene na vinice mráz z Vídně. A právě tady najdete AB Penzion s AB Sklepem.

Okolo Bořetic objevíte mnoho krásných cyklostezek, romantická zákoutí, rozhledny i věhlasný Lednicko-valtický areál nebo Pálavu nad novomlýnskými nádržemi. Bořetičtí vinaři navíc sympaticky skloubili bohatý folklór s recesí.

Kde budete spát?

Ať už budete ubytováni ve studiu přímo nad AB Sklepem nebo v AB Penzionu, nebude vám k jihomoravské pohodě nic chybět. Studia jsou vybavena novým nábytkem a doplňky včetně WiFI připojení. V penzionu najdete televizi, kuchyňku i letní terasu s grilem. O terasu nebudete ochuzeni ani při ubytování nad sklípkem. Vlastní sociální zařízení mají 4 ze 6 pokojů.

Na čem si pochutnáte?

Kromě snídaní formou bufetu se u Pazderků v Bořeticích těšte na večerní návštěvu AB vinného sklípku. Čeká vás večeře v podobě několika druhů steaků na grilu a především degustace až 8 vynikajících přívlastkových vín s následnou neomezenou konzumací vína a bohatým rautem. Tradice tohoto vinařského rodu sahá až k prapradědovi Tomášovi, a tak není divu, že v současnosti si kromě AB Sklípku můžete Pazderkovic vína dopřát ve vybraných restauracích a hotelích u nás i v zahraničí.

AB Sklípek a Penzion Pazderkovi

AB Sklípek a Penzion Pazderkovi

Bořetice , Bořetice
Česká republika

Provozuje společnost:
Andrej Pazderka IČ: 60683392


+420 607 397 834

info@absklipek.cz

Check In
16:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
20 m
Sjezdovka
4 km