Patříte mezi milovníky piva a odpočinku? Tak hurá do Plzně! Ubytováni budete v Hotelu Victoria *** s komfortními pokoji, chutnými snídaněmi formou bufetu a také tříchodovou večeří. Užijete si komentovanou prohlídku Plzně a dle balíčku také prohlídku pivovaru Plzeňský Prazdroj s ochutnávkou, anebo relaxaci v sauně.

O ubytování

Hotel Victoria *** je zrenovovaný měšťanský dům s bohatou historií a ideální polohou – do historického centra Plzně dojdete během 10 minut. Užijete si zde pobyt plný relaxace, poznávání i zábavy.

Nejen nadšené pivaře jistě zaujme expozice Pivovarského muzea (1,7 km), nebo prohlídka pivovaru Plzeňský Prazdroj (2 km). Potrpíte si na historické památky? Navštivte katedrálu sv. Bartoloměje (1,3 km), Velkou synagogu (950 m) a jedinečné Loosovy interiéry (550 m) s komentovanou prohlídkou. Prozkoumat můžete také tajemné plzeňské podzemí, které je s délkou okolo 20 km jedním z nejrozsáhlejších v České republice.

Za zábavou se vydejte do Techmania Science Centra (600 m), DinoParku (3,5 km) s pohyblivými modely prehistorických ještěrů, Zoologické a botanické zahrady (2,6 km) nebo Air Parku (9,7 km) s rozsáhlou sbírkou letadel a tanků z 2. světové války. Pro odvážlivce je tu potom ultramoderní motokárová dráha KartArena (1,2 km) a paintballové hřiště (1,6 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 61 pokojů, které jsou moderně a pohodlně vybaveny. Nechybí LED televize, WiFi připojení, rádio, telefon, trezor, lednička a vlastní koupelna se sprchovým koutem či vanou a fénem. Některé pokoje mají také balkon.

Na čem si pochutnáte?

V klimatizované restauraci s barem si pochutnáte na oblíbených českých i mezinárodních specialitách. Odpolední šálek kávy či vychlazené pivo si v letních měsících můžete užít na upravené zahradě s posezením.

Kde budete relaxovat?

Chcete si odpočinout? Využijte hotelovou saunu, která nabízí dva režimy - biosauna a finská sauna, nechybí ani relaxační zóna. Vybrat si můžete i jednu z masáží.

Něco navíc

Pro milovníky pohybu je k dispozici malé fitness centrum s profesionálními stroji. Zahrát si můžete kulečník a šipky.

Hotel Victoria ***

Hotel Victoria ***

Borská 19 , Plzeň
Česká republika

Provozuje společnost:
HOTEL VICTORIA s.r.o. IČ: 25233319


+420/377 221 010

hotel@hotel-victoria.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 11:00
Domácí mazlíček
Domácí mazlíček je zdarma
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Sauna
Možnost procedur
Restaurace
Fitness
Fén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
2 km
Zastávka
0,2 km