Užijte si pobyt v Krkonoších - v Penzionu Modřanka v Peci pod Sněžkou. Kromě slunné horské přírody se můžete těšit na bohatou a chutnou polopenzi. K dispozici je také společenská místnost a pro děti pak herna. Na dosah budete mít lanovku na Sněžku a další skvělé atrakce.

Ověřeno Travelkingem

“Modřanka je útulný penzion s rodinnou atmosférou. Leží na strategickém místě, z kterého můžete vyjít přímo na Sněžku. Pokoje jsou zrekonstruované a čisté. O chutnou polopenzi se postarala milá paní kuchařka. Během pobytu jsme vyrazili na Sněžku a Pančavský vodopád a přímo u penzionu je také bobová dráha. Po cestě jsme se pak zastavili i v Adršpachu, který je od penzionu zhruba 40 km. Pobyt určitě doporučujeme.”

Petra Tvardková - Obchodní tým
Osobně ověřeno v: Červenci 2021

O ubytování

Penzion Modřanka se nachází ve výšce 740 m n. m. nedaleko lanovky na Sněžku, která je od penzionu vzdálená 15 minut chůze. Odpočiňte si od každodenních starostí, užijte si čerstvý horský vzduch a dopřejte si relaxační procházky krkonošskou krajinou. S dětmi oceníte 650 metrů vzdálený Monkey Park i bobovou dráhu, na delší výlet se vydejte kabinovou lanovku na Černou Horu v Jánských Lázních (7,5 km), do ZOO Dvůr Králové (cca 50 km) či skalního města Adršpach s klášterem v Broumově (cca 60 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z pokojů s možností přistýlky. Každý pokoj má televizi, WiFi připojení a umyvadlo. Sociální zařízení je mimo pokoj na patře - společné pro více pokojů.

Na čem si pochutnáte?

V jídelně na vás ráno budou čekat bohaté snídaně v podobě švédských stolů a večer si můžete vybrat večeři z několika jídel. Penzion má také vlastní bar, kde můžete večer příjemně posedět za doprovodu živé hudby.

Cestujete s dětmi?

K dispozici je také společenská místnost s hernou pro děti, kde se zabaví vaši nejmenší. Dále je tu projektor s plátnem, na kterém můžete promítat dětem pohádky nebo sledovat pořady dle libosti.

Penzion Modřanka

Penzion Modřanka

Velká Úpa 184 , Pec pod Sněžkou
Česká republika

Provozuje společnost:
Jana Pavelková IČ: 73599794


+420 774 515 080

penzionmodranka@centrum.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Bezbariérovost
Žádná
Parkování

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Restaurace
Kolárna
Lyžárna

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od centra
0,6 km
Zastávka
0,3 km
Aquapark
1,5 km