Odpočiňte si v Hotelu Hrazany ***, který je jen kousek od Slapské přehrady. Pobyt s bohatou polopenzí, procedurami a vstupem do wellness s vířivkou i saunami si u krásné Vltavy rozhodně užijete. Čekají vás také nezapomenutelné výlety – vyrazte třeba ke keltskému oppidu, zámkům či rozhledně s milým názvem "Drahoušek".

O ubytování

Hotel Hrazany *** se nachází nad Slapskou přehradou nedaleko města Sedlčany přibližně 50 km od Prahy. Z jedné strany je obklopen lesem a z druhé loukami. Je tedy ideálním místem pro odpočinek v mírumilovné přírodě. Atraktivní okolí Hotelu Hrazany nabízí mnoho možností zajímavých a poutavých výletů a celých 120 km cyklostezek. Ke keltskému oppidu v přírodní památkové rezervaci to budete mít 1,4 km. Za návštěvu pak stojí také Zámek Radíč (4,1 km), Rozhledna Drahoušek (8,9 km) nebo Zámek Vrchotovy Janovice (20,3 km) a mnohem více.

Kde budete spát?

Ubytováni budete v jednom z 13 komfortně zařízených dvoulůžkových pokojů (s možností přistýlky) s WiFi připojením. Každý pokoj má vlastní koupelnu a nádherný výhled do přírody.

Na čem si pochutnáte?

K hotelu patří také útulná restaurace kde si pochutnáte na české i mezinárodní kuchyni. Na prostorné terase s posezením se celou sezonu grilují a rožní nejrůznější masové pochoutky a v příjemném baru si můžete objednat sklenku něčeho dobrého k pití. Restaurace ani bar nemají pevnou zavírací dobu, vždy se přizpůsobí náladě hostů.

Kde budete relaxovat?

Skvěle si odpočinete ve wellness centru s vířívkou, infra saunou, klasickou finskou saunou a mentolovou parní saunou. Dopřát si můžete i masáže – klasické, baňkové nebo lávovými kameny a relaxační oxygenoterapii. Následně si skvěle oddechnete v odpočinkové místnosti, nebo můžete nachytat bronz ve vertikálním turbo soláriu.

Hotel Hrazany ***

Hotel Hrazany ***

Hrazany 11 , Sedlčany
Česká republika

Provozuje společnost:
Presspoint s.r.o. IČ: 26776782


+420 318 864 128

info@hotelhrazany.cz

Check In
od 14:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
Zakázán
Bezbariérovost
Žádná
Parkování
Zdarma

Možnosti ubytovacího zařízení

Platba kartou je možná
Wi-Fi zdarma
Vířivka
Sauna
Možnost procedur
Lázně
Restaurace
Kolárna
Konferenční místnost
Wellness
Venkovní bazén

Okolí ubytovacího zařízení

Vzdálenost od jezera
1,5 km
Zastávka
3,5 km
Sjezdovka
26,8 km
Běžkování
26,8 km

Tipy na výlet

Vodní nádrž Slapy

Vodní nádrž Slapy Tip na výlet

Vodní nádrž Slapy, někdy také známá jako Slapská přehrada, je nádrž na řece Vltavě a jak už název napovídá, nachází se u obce Slapy. Přehrada je součástí Vltavské kaskády a je šestou největší přehradou v Česku. Během jara a léta si zde užijete koupání, jachtaření, windsurfing či vodní lyžování. V chladnějších měsících se vydejte na túru kolem přehrady i po okolí, které nabízí spousty turistických atrakcí.

Co nevynechat při návštěvě Slapské přehrady?

  • projížďku parníkem
  • zámek Konopiště
  • zámek Jemniště

V okolí přehrady se nachází několik vyhlídek. Ta nejznámější Vyhlídka Máj nabízí úchvatný pohled na Vltavu stáčející se do tvaru podkovy. Výhledem do krajiny se můžete kochat i ze Smetanovy nebo Rabyňské vyhlídky.

Více informací
Zámek Konopiště
Zámek Konopiště
Zámek Jemniště
Zámek Jemniště
CHKO Křivoklátsko
CHKO Křivoklátsko