Víno, ženy, zpěv. A samozřejmě pálenka a moravské dobroty. To vše vás čeká v Penzionu V Zahraničí v Bořeticích, který leží v areálu 290 vinných sklepů. V ceně je chutná polopenze. První večeři zpestří hudba a Bořecká losovačka, druhou pak neomezená konzumace sudového vína.

O ubytování

Penzion V Zahraničí leží ve svobodné spolkové republice Kraví Hora - státu, kde je moc soustředěna do stejných rukou jako vinná réva. Penzion leží přímo v areálu 290 vinných sklípků, vaše první výletní kroky tedy určitě musí směřovat minimálně do jednoho z nich. Ve vzdálenosti 1,5 km se nachází areál, který nabízí lyžařský vlek, koupaliště, paintballové hřiště a bobovou dráhu. Pokud toužíte po delším výletě, určitě se stavte do Hustopečí s mandloňovým sadem (10 km), Lednicko-valtického areálu (20 km) a CHKO Pálava (20 km).

Kde budete spát?

Ubytováni budete v pohodlných dvou, tří nebo čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 75 lůžek. V každém najdete televizi, WiFi připojení a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, umyvadlem a WC.

Na čem si pochutnáte?

Ve stylové restauraci zdobené originálními moravskými freskami si pochutnáte na tradičních krajových specialitách, třeba na pečeném kolínku, zabíjačce a uzeném. Každé ráno se těšte na snídani formu bufetu - nechybí polévka, uzeniny, sýry, ovoce, jogurty. K servírovaným večeřím si nezapomeňte dát místní víno.

Něco navíc

Samozřejmostí je vinný sklípek. Během léta je k dispozici venkovní pergola, kde si užijete grilovačku, živou muziku i burčák či slivovici.

Penzion V Zahraničí

Penzion V Zahraničí

Bořetice 484 , Bořetice, Kraví Hora
Česká republika

Provozuje společnost:
Martin Vojtěšek IČ: 44998023


+420 602 730 310

info@penzionkravihora.cz

Check In
16:00 - 19:00
Check Out
do 10:00
Domácí mazlíček
za 100 Kč/noc
Bezbariérovost
Částečná
Parkování
Parkování za 25 Kč/noc

Možnosti ubytovacího zařízení

Wi-Fi zdarma
Restaurace

Okolí ubytovacího zařízení

Zastávka
0,7 km
Aquapark
33 km
Sjezdovka
2,1 km